12. nov. 2010

Nye prosjekter...

Nå som julevarene er levert,kan man igjen tenke på nye prosjekter !! Jeg lager enda julevimpler til dere,men det tar jeg innimellom,så de kan bestilles helt frem til jul. Skal igang med flere,når helgen er over...blandt annet en i rødt og hvitt,som jo er de tradisjonelle julefargene :)
Nå går det i englebilder,med søte tekster på ! Men på toppen av all kreativitet som trenger seg på,så var jeg og hentet et sjarmerende funn,fra finn,her om dagen.......det har nå skiftet farge,og funnet sin plass i en allerede overfyllt leilighet,her.......!! Og ikke nok med det....det stopper ikke der heller,skjønner du.........igår før leggetid skulle jeg innom finn igjen,det er visst blitt et rituale......og tror du jammen ikke jeg fant en skatt igjen.......sendte mail til selgeren,og la meg til å prøve å sove......hahahahahaaaaaaa,det kunne jeg bare glemme !! Jeg tenkte så mye på dette funnet,vettu..........og hvem tror du vekte meg idag.......joda,det var selgeren,han ringte og ga meg rene julaften og 17 mai,på en gang !!!! Så nå må jeg ut en tur,igjen..........HAPPY....YES !!!!!! Malingen får jeg ta på tirsdag,for i morgen tar jeg en flight til Stavanger.......gleder meg ! Livet er jammen ikke så verst :) - Kos deg,og bestem deg for at dette skal bli en supermysig helg :) - Klem fra meg.

4 kommentarer:

Min stil sa...

Så spennende. Gleder meg til å se (for du viser det vel fram på bloggen?) Utrolig masse lekkert du lager. Du er virkelig en inspirasjon. Klæmmer Susanne

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelige motiv.Du er kjempe flink.Kos deg masse i Stavanger å ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Tassar förbi o tipsar dig om en tävling hos mig som jag tror passar dig..

http://uj76.blogspot.com/2010/11/tant-lottar-ut-valfri-produkt.html

..en med chansen att vinna en VALFRI produkt från en underbar inredningsbutik!

Trevlig helg =)

Grip dagen sa...

Er du i Stavanger nå???!!!
Du vet at du da er SVÆRT nær her jeg bor?!
Ser du et skilt til Ålgård, så må du komme innom Skulehuset!!!!!!!!!

Ellers venter jeg i spenning på hva du har funnet på finn...?

Klem Marit