10. nov. 2010

Lykter av syltetøyglass..

Ble mange dagers opphold her,gitt......og det betyr som regel at det kreative kaos blomstrer ! Også nå........ :) Jeg har pyntet noen glass,noen ble lykter,andre ble oppbevaring til nøtter......eller annen godis !
Lette og lage,og gjort i en fart......ypperlig til et juleverksted ! Tror til og med man kan skravle,og drikke kaffelatte,samtidig som disse lages........men pass bare på limpistolen....!!!!!

Har brukt litt stæsj som tåler utebruk !


Noen skal få sin plass på verandaen,og planen var å ta bildene der,idag.......men med folk på alle kanter,ble det avlyst.....ser for meg alle med øynene på stilk,og titusen spørsmål.....de er jo godt vant med mine mange fotoseanser....og merkelige innfall...


Hadde også noen kanelbork liggende fra ifjor ! Håper det blir god lukt,når varmen brer seg fra lyset.........kanellukt er nok en favoritt...

Pimp up et Hapå-glass !!!


Det lille fatet fra siste loppis,kom plutselig til sin rett ! Ble kansje litt vel mye pynt på disse glassene,men noen ganger MÅ man bare......ingen krise om man blir lei disse,som ikke koster skjorta akkurat :)
*******************
Ble helt stum,da jeg hørte på radioen igår,at en dame var ferdigpyntet til jul,allerede.......altså finns det noen som er verre angrepet enn meg ! Jeg pynter aldri før advent,og syns igrunnen at det er passelig tid.........før skulle jo allt skje på lillejulaften,og det måtte da være et forferdelig stress ! Nei,kos er ordet........stress er jeg allergisk mot ! KOS klinger så fint,om du skjønner.......hihiiii :) Derfor KOS deg,og ha en fin ettermiddag :) Nå skal jeg snart avgårde å hente et funn,fra finn.......

8 kommentarer:

Grip dagen sa...

Du må ha spist deg mett på Ha-På etter hvert?!
Her har jeg brukt mye hermetikk, nettopp for å bruke de tomme boksene... Kattemat, annanas og mais... Med litt strie, gråpapir og hamptau, blir det fine svibelpotter!
Nå har jeg fått et akutt attack nye idèer. Var på shopping idag og fikk tak i mange gamle skatter. De må "gjenbrukes" innen fredag.
Jeg kjøpte også det nyeset JdL-magasine. Det har jeg ikke sett i ennå. Men det er nok ikke fritt for at det spretter opp enda flere idèer da.
Det er litt upraktisk med hodet fullt av inspirasjon, og bare 24 timer i døgnet til rådighet...

Ha det godt. Klem Marit

Vform sa...

Hej!
Åh, så underbara glasburkar du har dekorerat!
De med kanelstängerna gillade jag :)

God fortsättning i veckan!
Kram.

Smått og Stort sa...

Vakre lykter!! Tror ikke jeg har vært hos deg før, men nå skal jeg jammen ta en titt... dette gav mersmak!

Engler, ull og lavendel sa...

Nydelige lykter!
Takk for godt tips.

Klem fra meg

salige lavendel sa...

Så lekkert du har pyntet lyktene!

Jorunn sa...

Dette ble kjempefine glass :) Masse koselig julestemning!Selv har jeg heklet noen "topper" til glass. Hyggelig om du titter inn hos meg og ser på de.

http://truutske.blogspot.com sa...

Whow...I love your fantastic blog with many idea's. I joined as a member of your blog. Have a nice day, Trudie.

Anonym sa...

Thank you for useful info. :-)