1. nov. 2010

Siste innspurt !

Ja,nå nærmer det seg deadline,for årets juleproduksjon ! Pakking,prissetting,og allt som følger med.....det tar sin tid,men du så morsomt........og når det stormer ute,ja for det gjør det virkelig,så koser jeg meg inne med alle forberedelsene.....og x antall telys brenner i stua :)
En vimpel av drivved,er kansje for spesiellt interesserte.......men ikke noe du får i en butikk,i allefall ! Jeg liker dem godt.....og skal pynte med dem ute,ved inngangen,sammen med en stor dørkrans,ser for meg at den skal være inni kransen,faktisk ! Har bare en til salgs,men liker du den,så si bare ifra :) Hver "tags" er 7,5 x 15,o cm. Pris : 250,- inkl. frakt. SOLGT !

Et skrytebilde fra Steigen,til slutt.......fra Bøsanden,hvor vi var på tur i går ! Det blåste friskt,kan man si....men været minte mer om vår,enn om vinter.... ! Det skifter fort,her i nord :)
- ha en fortsatt fin dag :)

7 kommentarer:

(eddas) sa...

Kjempefine....ikte jeg veldig godt..
eddaKemmer

snippen sa...

Kjempefine drivved vimpler! :) Og for en flott plass du bor på! Vimpelsett nr. to ankom Ålesund før helgen. Tusen takk! Jeg er SÅ fornøyd!

Magdalena sa...

hei Mona!for det første er juleproduksjonen din så flott! kjøpte julevimpler av deg i fjor, gleder meg til å henge de opp i år! for det andre er det et fantatsisk strandbilde du viser, har dere virkelig mulighet til å gå tur her..?! så nuyyydelig... !! et nydelig sted dere borved!
klem,magny

Merethe sa...

Jeg synes vimplene i drivved var nydelig. Forstod jeg det riktig at du har en tilsalgs? I så tilfelle vil jeg gjerne kjøpe den av deg. :) Merethe

Merethe sa...

Har sendt deg mail. :)

Veronika sa...

Du er bare så kreativ, lekkert!!! Tusen takk for nydelig pakke, den falt virkelig i smak og jeg gleder meg sånn til julepynten kan entre stua:)

Klem fra Veronika

h.espe sa...

Så flott drivved vimpel - helt unik og kjempeflott! Heldige Merethe som fikk "kloa" i denne ;o)

Ønsker deg en fortsatt kreativ og flott uke!

Klem fra Hildegunn