15. des. 2010

En røff jul....?

Kom over disse nydelige bildene idag,og disse må bare deles........er du ikke enig ? Her kunne man trivdes godt,kjenner jeg.....så mange vakre detaljer,at man får nesten tårer i øynene...!
For en drøm.........man får jo bare lyst og gå inn......og bli der......

Ikke noen pinglete trapp,herskapelig og ikke minst,nydelig...... - og de vakre lysestakene kunne jeg godt supplert min lysestakesamling med..... : )


Bare og fylle vann i karet,og synke nedi......ja takk :) Dette tar jeg gjerne :) Legg merke til den vakre,gamle døren på skapet....

- og etter badet,kunne jeg gjerne spist dessert,fra disse sjarmerende keramikkskålene ! Noe så nydelig.........?

Vakre bilder,til å drømme seg bort i..........man må jo bare bli frankofil av slikt,ikke sant ? Drømmereisen for meg,hadde uten tvil,vært en mat og vin(selv om jeg ikke takler denslags) - reise,til Frankrike,med sine mange antikkmarkeder,og vakre hus........sukk ! Smake seg igjennom landet,både med munn og sanser........det hadde vært noe,det !!!
********************
Jaja,back to jul,og realiteten !! Dagen har bestått av julegaveshopping,julekortskriving,- og steking av krumkaker.......! Det går fort nå,frem mot jul,gitt.........og imorgen blir det nok enda mere shopping,og en liten tur til skogs,for og hente diverse til kransene jeg skal lage,til gravene.....det tar sin tid,har jeg erfart....!!!!!! Har ikke fått tatt noen bilder her hjemme siden jeg kom hjem igår,men det får komme etter helgen.....håper nemlig og få vise dere noen av skattene jeg fikk av tante,på lørdag ! Jeg sov nok med stjerner i øynene,natt til søndag.... :) kos deg så lenge,og nyyyyyt førjulsdagene,helst uten stress...... :) - Klem fra meg til deg :)

5 kommentarer:

tinemor sa...

For noen fantastiske bilder.
Ja, skjønner godt du drømmer deg bort i dem, -for det gjorde jeg også :-)
Klem

Grip dagen sa...

Vælkømmin hemmat.
Tro hva fint du har fått tak i denne gang?! Hmmm.

Lekre bilder. Har helt sansen for det røffe.
Vi skal snart igang å bygge om badet vårt. Venner lager bad med høyglans innredning og glatte fliser.
Da går det en liten rakkar i meg. Jeg vil lage et røft bad med gamle møbler og rare detaljer. Jeg liker ikke å gå samme vei som alle andre. Det er jo sååå kjedelig om alle har det likt.

Nå må jeg finne frem julekortene. De må vel postes i morra for å rekke frem i tide.
Skal også ha venninner på julekvelds. Så bør nok sette igang med litt kakebaking, støvsuging og diverse...
Juleklem Marit

Fossestua sa...

For en flott blogg jeg kommer over her da :)!! Moro å ramle innom en plass man aldri har vært før, og straks føle "seg som hjemme" :) Har lest en godt stykke uti bloggen din nå...så mye fint du lager! Nydelige bilder også. Vips så hadde du en følger til :)
Klem fra Lise

Linecas have sa...

Himmel så vakkert! Sitter her med stjerner i øyene selv.
Takk for at du deler.
Line-Cathrin

Gry sa...

Vakre bilder!
Ønsker deg fine førjulsdager!
Klem : )