17. des. 2010

Et nydelig,julepyntet kjøkken......

Bildet viser kjøkkenet til Kirsten Visdal,som har butikken Kvist,i Oslo. NYDELIG.....ikke sant ? Jeg vil nesten skrive det ut,og ramme det inn......! Paletten er jo også "mine" farger....(foto lånt fra rom1-2-3)


Vil bare ønske dere alle,en kjempefin helg ! Er nok mange som benytter den til siste finpuss i huset,eller i en eller annen shoppingkø........jeg hadde nok valgt det første !! Har 4 gaver igjen på listen,men de skal ikke kjøpes i helgen........jeg får helt fnatt av kjøpesentrene i desember,nemlig !!! Unngår dem,så langt jeg bare kan.........derfor drar vi over fjellet i stedet,og deler ut gaver her i nord,siden vi drar motsatt vei,på lillejulaften ! Jeg skal også sortere mine skatter,som jeg fikk forrige helg........og tante ville gjerne ha flere besøk av meg,for da fikk hun så mye bedre plass,når jeg hadde dratt.............aner ikke hva hun snakket om,jeg.........*fnis*....... ! Skal ta bilder av noe,så dere får se !!! Så kos deg i helgen,gjerne med litt gløgg i koppen.......og oppi må det være masse mandler.......mmmmmmmm.......................snadder :) - Klem.

7 kommentarer:

Ruths datter sa...

Veldig koselig stemning her.
Klem

Jannickes Hjemmekos sa...

Kooooooooselig - ja! God helg.

Mitt hvite hus sa...

Nydelig kjøkken...

ønsker deg en fin helg..

klemmer 0)9

Grip dagen sa...

Jeg ligger utrolig bra an i julestria. Det er nesten for godt til å være sant.
Tok meg til og med tid til å brodere en duk i anledning juleforening på onsdag. Slett ikke normal opptreden for ei husmor i desember...!!!
Jeg lager mange av gavene selv. Koser meg med det. Det verste arbeidet er i grunnen å få delt dem ut! Det må jo kjøres i øst og vest for å få dem på rett sted. Skulle hatt en Rudolf her. For jeg liker ikke å kjøre rundt på glatte veier fulle av trafikk.
Liker å unngå mas og køer. Derfor finner du heller ikke meg på kjøpesentre nå.

Jeg har fått dilla på å lage julekonfekt. Skal få tatt noen bilder av dem til neste innlegg
- hvis det er noen igjen...

Juleklem Marit

Anonym sa...

Hei.Kjempe koselig kjøkken.Nydelig.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil.

Gry sa...

Ønsker deg kjempefine førjulsdager!
Klem : )

VillaVårfrubakken sa...

Hei...på lørdag kom det en pakke i posten fra deg...så mye nydelig,ble både glad og rørt. Nå skal de fine julemerkelappene få pryde gavene som jeg pakker inn i gråpapir. Julestrømpen skal jeg finne en fin plass til.....tusen, tusen takk. Jeg sender deg noen varme klemmer, det kan man jo trenge så kaldt som det er her nord...og kos deg de siste dagene før jul nå.