27. jan. 2011

Gid man visste bak/frem på strikkepinner og heklekrok !!

Drops sine sider,må jo være en drøm for dere som kan kunsten med pinner....jeg kan det ikke..! Desverre ! Jeg var innom en liten tur,og her er noe av det jeg gjerne hadde villet lage,om jeg var skapt for litt tålmodighetsarbeid.............se og nyt :)
Påskepynt i duse farger....

Ja takk,begge deler....både voffsen og genseren :)
Nostalgiske grytekluter.......


Søte tøffler...........
Mere påskepynt......så søte !!

Ikke så aktuelle for meg,men de var jo så nusselige,så de må bare få være med....hihiii..... :)

Pynt på partyglassene....

Enda en gryteklut.......:) Så for de som lar seg friste til litt håndarbeid,er det bare og gå inn på http://www.garnstudio.com/ ! Masse gratis oppskrifter.......men ha gjerne god tid,tror jeg satt i 2.5 timer.....,og bare så på allt det fine...som andre kan lage :) Ha en finfin kveld,her blåser vi nesten bort... :) Og vått er det også........og det kan jeg like,for da blir det jo raskere vår....eller.....? Kos deg da,og ha en koselig kveld :)

6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Takk for tipset. nydelige ting. Skal ile innom dette nettstedet nå. God helg til deg
Klem

Ragnhild S sa...

Dette kan du lære deg!! Jeg har lært meg å strikke i voksen alder, og synes det er kjempegøy!!! Bare å kapre en bestemor eller en annen strikkekyndig berson, og gi seg til med pinnene!

God helg til deg!

Loppeklem

Grip dagen sa...

Been there, done that...
Jeg liker godt både strikkepinner, heklekrok OG garnstudio sine sider!

Tøflene du viser bilde av kan du se på bloggen min. Har laget et stort antall slike, de er forbruksvare... På bloggen vises 4 par som jeg låner ut til hyttegjester.

Jeg storkoste jeg på hytta kan du tro. Ringte hjem til husbonden og spurte om jeg kunne bli der til uti februar en gang...
Men når mørket kom var jeg ikke fullt så tøff...
Ikke flaut å si at jeg sover med lyset på og en hammer ved siden av senga? Er det vel?

Siden hytta er gammel så er jeg ikke redd for å finne på sprø ting når jeg pusser opp. Det er deilig å jobbe så kreativt.
Her kan jeg virkelig leve ut drømmer! Det gjør utrolig godt både i kropp og sjel!

Vårlig hilsen Marit

VillaVårfrubakken sa...

Så vakre ting, tenk så mye jeg strikket før, og nå ingenting. Du som er så flink fikser nok dette. Syns tøfflene var spesielt fine. Ønsker deg en fin helg...klem fra Mona

STEINKJERRINGA sa...

Når jeg har klart å lære en dame på sytti å strikke med tråden på fingeren, så kan jeg også lære deg både strikke- og heklekunsten. Jeg har lært minst hundre barn å strikke, så jeg er en tålmodig pedagog!! Med hensyn til vær, så har vi det samme her hos oss. I dag kikket jeg etter i blomsterbedet om der skulle være krokus eller snøklokker å spore. Vi får nok to-tre vintre til, tenker jeg vi sier....

Anne N. sa...

Herlige mønstrer :o)
Jeg er helt sikker på at du får til å lage slike saker om noen viser deg hvordan du skal holde fast i pinner og kroker!! Bare prøv skal du se!
Klem, Anne:)