30. jan. 2011

På tegnebrettet.......nesten.

Heisann ! Håper dere har en fin søndag :) Her er den mer kreativ,enn fin........det snør i alle retninger !!! Og da koser man seg inne,sover leeeeenge,og spiser god mat. Og tegner ! Og tegner mer......og grubler.......det kribler i snekkergenene våre,og nå er det kaffestasjon på tegnebrettet ! Vel,ikke på tegnebrettet enda,som dere ser.....bare skisser ! Uten mål......enn så lenge. Vi eier jo nesten ikke benkplass,så derfor er det et mareritt,hver gang det skal bakes her.......allt som står på benken må vekk,og hvor setter man ting.....et stadig uløst problem !!! Og nå er det nok !

Har tegnet to varianter.....en hvitmalt,og en brun/gråbeiset,noe ala drivved-fargen. Hva som passer best her inne,tar jeg ikke hensyn til,med tanke på den superlekre kjøkkeninnredningen......hva passer til den,liksom !!!! Vinrød,med sennepsgul svampemaling på.......ussshhhhhh ! Og siden vi kan bli oppsagte her,imorgen........hvem vet,så tenker vi som så at denne skal ikke stå fast her,den tar vi med oss,kansje passer den på et vaskerom,en gang der fremme ? Så den blir som en kjøpmannsdisk,med overskap......tror jeg :)

Allt til kaffemaskinen skal ha plass her,og alle krukkene med mel og denslags....og det er ganske mange ! De tar fort hele benken,der de nå står. Pluss at når man steker mat,så legger fettet seg så lekkert på glasslokkene......ikke særlig praktisk ! Men så er det å bestemme seg da.......litt rå stil,eller den safe,hvite......med grå/svart benkeplate på.........? Ikke vet jeg....

Liker jo begge deler.......og det gjør rørleggeren også. Men han ramler nok litt over,til det rå,vil jeg tro......! Og blir man lei beisen,kan man jo male over.......til hvitt eller lys grå ? Ikke rare verdensproblemet,akkurat,men dere vet hvordan det er..........har man først satt seg noe i hodet,ja så ligger det der å kverner..... Har også sett for oss to gamle vinduer til skapdører,men de blir nok verre å finne.......går man på finn.no,må man jo til Oslo for å hente dem,for her i nord blir dem kastet som skjit ! Om man ikke har flaks,da........og kommer over noen i en container. Skulle ønske jeg bodde nærmere Stjørdal,og gjenbrukstorget til GundaM :)
*******************************
Håper på tur til Byggmakker i morgen ! Og saga,ja den står godt i garagen,nedfrosset i 15 cm stålis !!!!! Giiiid man kunne trylle.....vips,så var det april....... :) Ha en flott,ny uke :)

5 kommentarer:

Datt sa...

Wæo, så flinke dere er da! Proffinger!

Mor Ingjerd sa...

Dette var et spennende prosjekt og meget praktisk i forhold til plassmangel. Skissen din ser i allefall fantastisk ut. Lykke til begge to.

Velkommen til min kreative verden sa...

Ojj. Dette så fint ut. Jeg ser at du kan noe om dette fra før. Det er jo ganske utrolig å få det akkurat som man vil: )

Anonym sa...

Ser ut som det der kan bli meeeget bra:)....bare tegne og vips få det som man vil:)

VillaVårfrubakken sa...

Så flinke dere er, resultatet av dette får vi vel se... Enig, leter også etter noen gamle vinduer, men umulig å få tak i her.

Nå er jeg lei slapset, er vel slik hos der også...

Ha en god mendgskveld...klem fra Mona