2. feb. 2011

Danse mot vår.......eller ?

På trass,må man vel nesten si,så lagde jeg noen plantekort/tags,i forrige uke...her er ikke mye som minner om vår ute,men kansje nettopp derfor,får man lyst å lage ting som vitner om lysere tider. Er glad i skoleplansjer,men å finne det på loppiser her,er visst ikke så lett..så da får man lage noe som minner om det,da.... :)
Lagde dem i a4 størrelse,og satte i et hampesnøre,til oppheng. Ser dem for meg på en knagg,på en hylle i kjøkkenet,men det går jo ikke her......så da fikk jeg henge dem på skapet ! Kansje litt for store til å brukte til kort,så da lagde jeg en mindre variant også...og alle er til salgs.

Tags med samme motiv ! Merker at jeg ikke er helt i rosa-modus enda.......,den grå perioden vedvarer altså...... :) Inne som ute........! Allt er jo så skittent og fælt på denne tiden,nesten så man får lyst å gå løs med vannslangen på verandaer og plattinger....greiner og kvister ligger kjilt innimellom krukker og trær.....flomvannet som kom for 14 dager siden,gjorde at uteplassen ser ut som et katastrofeområde ! Og etterpå kom kulden,og allt frøs til is,og sånn er det enda.....så her er det bare å tenke på lårhalser,når man stilker seg mellom hus,bil og postkasse ! Selv pus gremmes over disse tilstander......
Så slik la hun seg,igår......oppå Luddeskinnet,og under fleecepleddet,snakk om helgardering !!! Så det gjelder og se seg for,når man skal slenge skinka ned i en stol........hun smyger seg inn i de luneste kroker :) Så rett hun gjør.........for her er det langt til vår..... ! Ellers går det fremover med snekkerprosjektet,selv om det tar tid......vi lager benkeplata selv,så det blir jo litt venting på lim som må tørke....men får håpe det blir bra til slutt !!! Og tiden bruker vi fornuftig.......heheeee.......vi dro på loppis :) Så bilder kommer,når allt er vasket :) Kos deg så lenge :)
*******************************
Pga.mitt lille overskuddslager,har jeg lagt ut ting til salgs,i sidefeltet :)
Ser du noe du liker,send en sms,eller mail :)

4 kommentarer:

Min stil sa...

Selvgjort er velgjort, heter det. Og det vil jeg absolutt si i dette tilfellet. Flotte tags :)
Holder med pusen jeg. Best å helgardere seg. Ha en fin dag.
Klæm Susanne

Bonjade sa...

Such beautiful plant cards you made....love it....
What will cost the spring line in euro's? And if this must be send to the Netherlands?
Fine day

Merethe sa...

Jeg forstår godt at du drømmer deg bort i vårlige ting. Det høres rett og slett guffent ut på utsiden døra hos dere. Holke er ikke å spøke med nei. Flotte tags og bilder. De gikk rett hjem i et hagehjerte :)
God helg. KLem Merethe

Nancy sa...

I love the things you found. I have a cut glass creamer just like the one in your photograph with a matching sugar bowl. My mother had dessert dishes just like the ones you bought. Interesting.