19. jan. 2011

Loppefunn.....

Ja,da kommer det endelig noen loppebilder.....! Denne søte glasskrukken er nok ikke særlig gammel,det sto nemlig et klistremerke på enda,og der sto det Villa Collection......mye rart man kvitter seg med,om dagen !!! Men helt greit for meg,altså......var bare å fylle den med sjokolade fra tante Agnes.......syns den var utrolig flott,jeg !!!
Hvordan ta et godt bilde av et speil.....? I allefall kostet det 40 kroner,og er "halvgammelt"...........det ser jeg på baksiden,der det er teipet med en gammel,sprø teip.........vi var to som sto og så på dette,men den andre damen tok et fra 60-tallet !!! Takk og lov,for forskjellig smak,sier jeg bare......

Tomme ølflasker......? Tja,kansje det.....jeg likte dem uansett så godt,at de ble kjappt lagt i handlekurven !!! Og det lille glasset så jeg oppi kurven til de som jobber der,og jeg gikk som en smed og passet på hvor de skulle sette det hen,for dette måtte jeg bare ha !
Tilslutt fant jeg det,oppi tikroners-esken........ohhhh,lykke !!

En stor og tung keramikk-krukke........den har nå havnet på kjøkkenbenken,fyllt med øser og tresleiver,visper og andre nødvendigheter !

Tror dette er en karaffel......? Søt var den,syns jeg......ender nok opp som vase,kansje....for når den er tom,og tørr,- blir den hvit inni !! Forrige eier,har nok hatt noe "rart" oppi,som har festet seg altfor godt.........jeg har prøvd alt fra klorin til oppvaskpulver,bakepulver,salmiakk.....men like godt sitter det !! Så den får stå med vann oppi.....og vente på årets sommerblomster ! Ellers ble det en duk med fine broderier,og tre lysestaker som gjennomgår en liten behandling,og 4 like kakefat......bilder kommer nok :) Ikke de store skattene,men man blir jammen litt lykkelig for disse små også :)
****************************
Kos deg da,og ha en finfin dag :)

5 kommentarer:

Bringen Blomster sa...

Så mykje fint du fant! :) Går sjelden på loppis her i Lofoten, det e tydelig at markedet begynn å bli tomt, for du finn bare ting fra 80 tallet. Ikkje fine ting akkurat.... :)
Blir så imponert over kor kreativ du e når e ser i innleggan under her! :)
Ha en fin dag :))
-synnøve-

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du fikk tak i.Nydelig.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Elisabeth sa...

Grattis med flotte varp :)
Det hvite belegget er nok glasspest (mener det er riktig navn) Det går hvertfall ikke bort, og er dessverre gammelt glass sin verste fiende, ja bortsett fra en tur i gulvet da ;)

VillaVårfrubakken sa...

Nydelige ting, syns slike keramikkrukker er veldig fine, og så ølflaskene, samler på flasker i alle varianter. Karafellen var helt nydelig, nå kjenner jeg vikelig loppissuget. Ha en fin kveld nå da....klem

Anne N. sa...

Herlighet så mye vakre saker du har fått med deg hjem :o)
Heldiggrisen!!
De er bare nydelige!
Ønsker deg eisupergod helg.
Klem, Anne:)