11. jan. 2011

Vårlige fristelser......

Ja,siden snøen laver ned,som aldri før,så får man trøste seg med litt vårlige saker...! Bare å dra for rullegardinene,og drømme seg noen måneder,frem i tid..... Jeg fallt helt for de små drivhusene......så fine å dekorere i.......til påske f.eks :) Skulle ikke være så vanskelige å lage dem selv,når man studerer bildene nøye....
Likte dette også.....

Og denne......jeg jakter stadig på sånne gamle vinballonger,for noen av dem sto jo i sånne kurver....men hittil har jeg bare funnet dem i tre,så jakten fortsetter !


Å få magnolia til å vokse her i nord,er vel litt vel optimistisk,men noen kunstige får duge....har sett noen på Plantasjen,men syns de var litt tamme i fargen. Så jeg får vel jakte litt rundt,etter sånne også..... Kjøpmannsdisken så ikke så innmari dum ut,den heller,gitt.......Ikke denne heller,syns jeg........og lett og lage....!!! Nei,nå må det jammen bli plussgrader,så jeg kommer meg i snikkarboden,for nå begynner det å krible i både hammer og sag ! Tegningene ligger klare......

Kurvmani er en selvskreven diagnose,her i gården.......får ALDRI nok av dem......og har store problemer med å gå forbi,når jeg ser noen som fenger............står nemlig en borte på Plantasjen,som bare vil hjem til meg......hehehehheeee :)

Fin form på denne ? Hadde gjort seg godt med en lys rosa geranium oppi....... :)

Røffe potter er vakre.......tenker med gru på 90-tallet.......da hadde jeg både grønne,røde og blå,til og med gule.........fy og fy.....!!!

Som man gleder seg til man kan spise middagen på verandaen.......sukk ! Nydelig servise,og mugge......


- mens man venter,kan man jo gå seg noen turer i fjæra,sanke drivved,og snekre seg noen "klosser".......til å stæsje påskepynten på !!! Bygge seg noen små reir,lage seg noen lyseblå egg,i silkisleire........dette er kansje vår-pynt.......ikke nødvendigvis påske ? Mine ligger fremme hele året......vaktelegg,riktig nok ! De er så dekorative.....rett og slett vakre !
********************************
Ha en finfin dag da,nå skal jeg koke egg til rørleggeren,og lage litt te.......morran med seg,vettu !! Jeg sovnet liksom aldri.....får ta det igjen,når jeg blir gammel.......ehhhh......litt eldre,da :)

5 kommentarer:

Fruen på Skogmo sa...

Nyyyyydelige stemningsbilder! Kjenner varmen sprer seg rundt i kroppen, og jammen tror jeg jeg hører "lærka juble høyt i sky" også ;o)

Gleder meg til å følge dine kreative krumspring i 2011!

Klem

Elisabeth sa...

Godt nytt år!!

Masse lekkert, jo jeg kjenner at solen har snudd og snart er det vår. Gleder meg!

Beth sa...

Så mye fint?
Drivhusene var knallfine. Tenk å pynte de etter årstiden å ha de stående på en sjenk eller bord?
Ser for meg julepynt i et sånt et... Eller som dekorasjon ved inngangsdøren...
Drømme...
Likte også den blomsterpotten med veggfeste godt! Stilig...

Grip dagen sa...

I vinduskarmen min står bjørkeris som såvidt har begynt å bli lysegrønt. De små grantrærne jeg hadde i vase hele desember, har nå 2 cm lange nye skudd. Blåbærriset begynner også å få store knopper.

På den måten lurer jeg meg selv til å tro at det er vår - til tross for at andre hevder det heter vinter...

Friske bilder du viser. Hører fuglesangen når jeg ser på dem!

Nå er jeg igang å snekre 40-års gave til ei venninne. Ho skal få ei hylle med knagger på. Håper ho blir fornøyd med den. Gøy å gi noe ekstra fint når det er rundt tall som skal feires.

Vårlig hilsen Marit

Datt sa...

Oh my God, jeg er SÅ klar for vår, you have no idea! ;)