30. mar. 2011

Enda en husdrøm.....i Stavanger !

Ja,hvem får ikke lyst til å gå inn her.....? Så mange,vakre detaljer....se bare på den døra.....! De hadde jammen god smak,i 1864 !
Et historisk hus.....


Sukk hjerte,men brist ikke......


Registrerer også at plenen er grønn.......jaja,forskjell på folk,har det alltid vært :) Mer sier jeg ikke,om den saken......! Nydelig stakittgjerde.....bygd oppå naturstein........de har iallefall sansen,de som har bodd her......

Her skulle de fått bære meg ut,om jeg hadde måttet flytte fra dette....!! Neida,ting har jo en grunn........men det kan ikke være lett å selge noe slikt !
En vakker gang,lys og fin.....


Hadde ikke trengt å ta frem Jotun-boksen,her.....


Hvitt,hvitt,- og mere hvitt :) Men så var det disse millionene,de er enda på Hamar.....! Finnkoden er 27538071.......


********************************


Her går det i rydding og vasking av hobbyrom......herremin for en jobb,når man har x-antall hobbyer !!! Å ha oversikt,er neimen ingen lett sak........var litt lettere før,med bare maling og pensler !! Nå kunne jeg lett ha fyllt to rom.....men deilig er det,når man får rensket ut litt,og man aner litt inspirasjon,til nye varer......har så smått begynt å planlegge juleting,nemlig :) Og ser jeg ut av vinduet,tror jeg nesten at julen er nært forestående............nei,det var jo det jeg IKKE skulle fokusere på :) Tror jeg skal hente frem hagebøkene,heller......da blir allt så meget bedre !!!!!!!!!!!!!!! Ha en finfin dag,om du har vår eller ei....... :)

5 kommentarer:

VillaVårfrubakken sa...

Hei på deg Mona, ja vi er visst i samme båt når det gjelder vårfornemmelser....her snør det, flott julestemning. For et hus du viser idag, det må være veeeldig tungt å selge noe slikt ja.

Så flott boksene ble med litt spraymaling, en kjempeide som jo lett lar seg kopiere....og mulig å gjennomføre for lille meg.

Ønsker deg en riktig god j. neida, ha en fin uke du...klem

Caroline sa...

Nyyyydelig hus du viser bilder av,det må jo være alles drøm med et sånt hus!!!Men så er det de millionene ja;)Her smelter snøen i rekordfart,så det begynner hvertfall å ligne litt vår:)Ha en super dag!Klem Caroline

Datt sa...

Gosj, så vakkert! Og her er også plenen grønn! Tror jeg... Et par meter snø oppå... :P

Mor Ingjerd sa...

For noen nydelige hus og interiør du hadde funnet. Fantastisk vakkert.
Vi har satt påskeliljer i jorda,men snøen og kulda vil ikke gi slipp. Det er bare noen cm ned til telen..
Venter fortsatt på lottomilionene.
Glad i dere

h.espe sa...

Hei på deg Mona, og takk for superkoselige ord hos meg!!

Så mange flotte og inspirerende innleg du har postet i det siste - flinka!! Fikk sånn sansen for boksene dine - så smart å spraylakkere, og med pynten ble disse flottere enn de du får kjøpt på butikken. Mulig jeg må herme...;o)

Hus ja, det skulle jeg gjerne hatt, og da mer enn gjerne et av de flotte som du viser her - sukk...!!! Ja, ja - får vel klare meg med min lune lille leilighet..;o)

Ha en flott torsdag i morgen!

Klem fra Hildegunn