31. mar. 2011

Nye lopper,i fleng........!

I går hadde jeg virkelig flaks !!!! Et ekte nordnorsk drittvær,fører til lykke for noen......hihiii.....jeg var omtrent alene på loppis !!!! Og det gav resultater,som du ser.....to små skåler,et fat med blått mønster........
- og et nydelig sausenebb !!
Mange,gamle kjøkkenredskaper.......bærplukker ++ !! Vet du hva den dingsen er,som står bak der.......? Jeg er litt usikker.....
Ikke direkte velbrukt,denne bærplukkeren,men merket er Greengate....hahahahaaa,nei ærru gær'n.......HULDRA er det,og den kostet visstnok 3 kroner !!!
Meg og Norgesglass..........en lidenskap,tror jeg :)
Og brunt glass........enda en lidenskap.......
Og endelig lyktes jeg i jakten på en suppeterrin !!!!!!!!!!!!!!! HURRAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! Det har jeg jaktet lenge på,skjønner du !!! Den skulle være helt hvit,og veldig enkel.......så denne var jo som bestillt !!!! Heldige meg !
Ser meg ikke mett på denne.....nå står den i kjøkkenhylla,og jeg ser på den hver gang jeg passerer.... :)
6 nydelige glass......og de hadde enda 24 igjen.....i to andre størrelser.....jeg må ha sett helt panisk ut,der jeg zoomet inn allt som kom i min vei,og det var ikke lite.......da jeg kom ut,helt i ekstase,kom jeg på at jeg aldri rakk de to siste rommene.....er det mulig...?? Ja,desverre........
Men jeg var jo veldig fornøyd,likevel.......kurven var full,og vel så det !
Har aldri sett slike emaljefat,firkantige....hvitt med blå kant. Aldri har jeg funnet så mye på en gang,så skjitværet har visst sine fordeler....pleier bestandig og være kø utenfor,men igår trodde jeg nesten det var stengt......ingen ute,og ingen inne......men det dukket opp noen.....så vi er nok flere samlere i klubben :) Så kan man jo spørre seg,hvor allt dette skal plasseres......men det tar vi en annen dag :) :) For her skinner sola,og snøen smelter......og da surrer tankene bare om grønne gleder !!!!!!!!!!!!!


*****************************


Ellers går det i vårvarer,vimpler,kort.........akkurat nå holder jeg på med en vimpel i Greengate-mønster......veldig koselig at dere ber meg om sånne oppdrag,for de setter virkelig fart på hjernecellene !!! Konfirmasjonsting er jo veldig sesongbetont,men duuuuu så gøy !!! Kos deg,du også :)

15 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Himmel, så mye fint du fant på loppis! Den dingsen på bilde nr 3 vet jeg ikke hva er. Er det hull nederst? Eller er den tett, så man kan knekke nøtter nedi hullet?
Men bærplukkeren er flott, og alle norgesglassene og det brune glasset...
Kjenner abstinensen begynner å merkes!
Den suppeterrinen var et funn! Ikke mer å si om det!
Og glassene og skålene...

Orlaug sa...

Du hendelse so masse flott du har "kapra".........
Den "dingsen" i tre bakerst er til å korke flasker med........har ein slik ståande, frå tida som "vinprodusent".........

Datt sa...

Wuhuu, så mange fine skatter, heldiggrisen!! Helt utrolig, enn å finne så mye fint på en plass da! :D

Ingun sa...

Hjelpe meg så mye fint. Blir helt misunnelig her. Den dingsen du lurer på er en innretning for å korke saftflasker med.Du koker naturkorker, putter den i hullet og trykker på;-))
Lykke til!!

Fjordlykke sa...

Wow du har vært heldig!! Så masse fint! Jeg var på loppemarked forrige helg, og det var så mange folk. Datteren min ble revet overende i køen, så gale var det.. Men jeg fikk tak i noe jeg var på utkikk etter utrolig nok:)legge meg til som følger til den spennende bloggen din. Og så må jeg bare få sagt at jeg ble så glad da jeg så at du også er engasjert i en viktig kamp. Å få slutt på de grusomme revefarmene.

Klem fra en dyrevenn:)

Elin G P sa...

Heisann..Guri me så mye fint du har funne...heldig du va...falt veldig for de nydelige glassan..
Kos deg med tingan og vårprosjektene dine,
klems fra Elin

Bringen Blomster sa...

Så bra at drittvær kan være nyttig til noe :)) Så utrulig mykje fint du fant!
Ha en fin dag :)
-synnøve-

Mariann sa...

Takk for ei fantastisk pakke i posten!! :D Huset i Stavanger er nettopp solgt til 9.7 millionar!!!

Mariann

Røsslyng sa...

Du store allverden så mye flott du kom over, blir nesten rent misunnelig her jeg sitter.
Nå kribler det i meg til loppesesongen starter for fullt her.

Gry sa...

Det var litt av et varp!
Så masse flott!
Jeg har vakt på Bua på lørdag 12-16, kom gjerne innom. Vi skal snart(vist det ikke er gjort) ordne til Påskebutikk.
Klem : )

Drømmehjørnet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
BME sa...

Så mye fint. Her i Odalen er ikke loppesesongen igang enda, men den som venter på noe godt.... Har maken til "korke-maskinen" din etter min bestemor. Har brukt den både til juleøl og vin. Virker perfekt :)

Tone sa...

Å heldigen deg!!! Så mye fint du kom hjem med, fantastisk:)) Her blir det loppid i morgen, håper på noen skatter jeg og:)) Ønsker deg en god helg, klem Tone

Anne N. sa...

Oooo søøøte, så mye herlige pryler du har ervervet deg på loppis :o)
Terrinen er jo helt nydelig!
Virkelig mange fine skatter!
Klem, Anne:)

anneskreative sa...

Så heldig du var,,,,virkelig mye fint du har funnet,,,,elsker slike teriner jeg også,
Den tredingsen du har kjøpt er til å korke flasker med,,,har en slik som har vært min mormors hun brukte den da hun lager kirsebær saft hver høst....det var deilig det,,,,smiler.
Ha en fin lørdagskveld.
Anne