1. mar. 2011

Fra smørgult til grått.....

Et lite livstegn,på en særdeles luftig og våt tirsdag !! Lovte jo at dere kansje skulle få se det gule rommet,med de lekre mørkegrønne listene...i min iver,glemte jeg og ta før-bilder,men dere får ta fantasien i bruk...... :) Benken var syrelutet,men er nå sotgrå....bildene lyver på fargen,for den ser jo svart ut.... ! Måtte få inn litt kvikke farger på stasjet,så det ble rosa lys og jukseblomster.... Hyllen er kjøpt på Fauske,og er i drivved-farge. Opphenget var så elendig,at vi kunne risikere å bli innrammet,om vi satt på benken og kledde på oss skoene........når allt stæsjet kom oppå hylla. Så det måtte vi fikse,men ellers syns jeg den var riktig så flott !!
Trehvite rammer ble innkjøpt,og malt i sotgrå,for å matche benken......og inni satte jeg bilder av 4 rododendron-sorter,lagd på dataen !

Dette fatet ble nettopp reddet fra den visse død...av meg,som vanlig. Teksten er Hilsen fra H.A.Stensland. Det var mammas onkel,som hadde butikk på Bogøy,i riktig gamle dager.....tenk at de lagde egne fat,med hilsen fra butikken.....!! Ikke tror jeg at det om hundre år,henger sånne rundt om på Norges mange vegger,hvor det står Hilsen fra Bunnpris......eller REMA 1000 !!! Tidene forandrer seg,kan du si.... :) Men ikke alltid til det bedre !!!! For oss nostalgikere.........nok om det. Oppussingen var utført,og det ble helg....og Søndagstur !


Så på søndag fikk jeg hilse på denne karen her,er han ikke nydelig ? Othello heter han,og kommer fra Saltdalen.......til Engeløya i Steigen,hvor han nå bor,og skal passe sauer !!!


Hva hadde verden vært uten dyr........trist,for en dyreelsker som meg ! Kan vanskelig tenke meg noe som får frem sinnet i meg,mer enn folk som mishandler dem......så JA til dyrepoliti ! Det trengs nok,desverre.
*****************************
Ellers lager jeg varer til dere,og sender etterhvert,så om du venter,så kommer det nok..... :) Og for dere som lurer på påske/vårvarene,og hvordan de ser ut,send meg bare en mail !!! Våren lar nok vente på seg her nord,men vårdrømmene lever i beste velgående....kos deg så lenge :)

6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Så flott du har pusset opp. jeg har også et smørgult rom som skulle fått en ny start,men så er det det å komme i gang da.
Klem

VillaVårfrubakken sa...

Passe sauene sa du...
Rommet så ut til å bli veldig fint...ha en superfin onsdag, om det er noen trøst så høljer det ned her også......klem

Grip dagen sa...

Det var en artig kar du hadde tatt bilde av - den langhåra hvite med 4bein altså...
Vi fikk uventet besøk av en katt som hadde gått seg vill. Jeg tok den inn og ringte mob-nr som stod i kattens halsbånd. Eieren kunne først hente den om 5 timer. Og jeg var spent på om katten ville slå seg til ro så lenge.
Men den hoppet straks oppi fanget og la seg rundt halsen min! Jeg ble rørt over fortroligheten den viste. Den katten var lett å bli glad i! Trist å måtte gi den fra seg...

Ønsker deg fine og kreative vårdager. Kos deg med påskepynt og bestillinger.
Her i hagen er rabarbren på veg opp av jorda og det lukter VÅR ute!
Klemmer fra Marit

Solbakken sa...

Flott å starte onsdagen med en titt innom bloggen din. Du får sagt det frue :)

"Livredder", det er godt dere/vi finnes.

Jeg har akkurat lagt ut noen bilder av en stige laget av drivved som ble tatt i hus her forleden.

Ha en strålende onsdag.

Beth sa...

Kjempekoselig det første bildet du viser her?
Moro med litt forandring...

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint ble det.Smørgult.Nydelig.Enig skulle ha vært dyrepoliti i Norge.Man skal være snille med dyra.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.