24. feb. 2011

Å jeg maler,og jeg maler.........

Ja,da nærmer det seg sannelig helg igjen !!! Og hjemreise for meg,etter 14 dager på "rømmen"....med malekosten i hånda :) Et solgult rom,med mørkegrønne lister,er lekkert......not ! Nå blir det lys grå på vegger,hvite lister,og møbler i sotgrå......gleder meg til å stasje til slutt !!!
Ingen bilder enda altså,men noen småglimt blir det vel..... ! Morsomt å være på shopping av nye dubbeditter,når andre må betale....håper bare de blir fornøyde :)

Ikke mye blogging for tiden,og dere som har sendt meg mail....svar kommer fortløpende :) På tide jeg kommer meg hjem til mine sysler,skjønner jeg.......nye ideer skal realiseres,og dere vil vite hvilke produkter jeg har til påske,og vår.....det gleder meg masse !!!! Og ideene popper opp.....men jeg kommer nok ikke til å vise dem her inne,men på mail til hver enkelt :) Både påske/vår-kort, og vår-vimpler,tags o.l. Og inspirasjonen henter jeg overallt........det finnes jo så mye vakkert....


En stor inspirasjonskilde er Jeanne d'Arc Living ! Fargene og stilen er helt meg....røfft og sart,om hverandre.........nydelige blonder,mot røfft treverk........rustikk zink,mot flortynne stoffer...ja,du skjønner :)
**********************************
Dette er faktisk mitt innlegg nr 690.......er det virkelig mulig å skrive vissvass hver eneste dag,i 690 dager.......ja,tydeligvis ! Mye rart man kroter ned,uten å gjøre det særlig høytidelig......og tenke over,i det store og hele.....og at dere spanderer tid her inne,ja det er bare å beundre !!! Å stenge bloggen er stadig i tankene,men så tenker jeg jo på alle jeg kommer til å savne........så da holder jeg på,iallefall litt til :) Men dårlig på å kommentere til dere ,ja det er jeg den første til å innrømme........så jeg føler at dette er en enveis-blogg,og det er en kjiip følelse. Når jeg ser at andre får over hundre kommentarer på et innlegg,får jeg virkelig problemer med å skjønne at dere klarer å følge opp......! Det tar jo sånn tid..........eller ? Tenker dere sånn.......? Nei,som jeg maser....nå skal jeg snart ned å ta første strøk på veggene,gleder meg til å se sluttresultatet !!! Kos deg så lenge,og ha ei fin helg !!! Her skal det feires to 65 årsdager,to dager på rad.....bare å henge i stroppen !!!!!! :)

6 kommentarer:

VillaVårfrubakken sa...

Joda, jeg har jevnlig de samme tankene om blogging som du, for det tar jo tid.....men så er det jo så morsomt, og lærerikt faktisk syns jeg. Nei, hold ut min gode bloggvenn, vil gjerne se mere av dine kreative krumspring.

Klem fra Mona

Beth sa...

Såå nydelig heading du har fått nå?

Nancy sa...

I hope you will continue to blog. I love looking at your photos and imagining your life in Norway. I pull up the google translator and translate to English, with hopes that I can understand your words. I get most of what you are trying to express. I remain a faithful follower.
Nancy

Anonym sa...

det blir spennende og følge med!!! flott blogg,så jeg håper du fortsetter! ha ei god helg. mvh.turid

Grip dagen sa...

Hva slags oppdrag er det nå du har gitt deg i kast med?!
Blir gøy å se resultatet i alle fall. Lurer også på hva slags påskepynt du skal igang med.
Vi tilbringer hver påske i Danmark. Vår eldste datter deltar da på håndballturnering.
Det er utrolig moro, men det gjør jo også at påskepynt er ikkeeksisterende i dette hjemmet.

Idag er det saks og papir som gjelder. Jeg lager bordkort til konfrimasjonen. Det er små kakestykker i papp. Det skal ligge sjokolade i hver av dem...
Pirkearbeid - men med kaffi og lydbok som tilbehør kooooser jeg meg.
Vårlig hilsen Marit

Anonym sa...

Hei.Så mye fint.Ja nå går det mot vår.Deilig.Blogging må være lyst betont å ikke føles som tvang.Håper du fortsetter med blogging.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.