21. feb. 2011

Vårlengsel........

Innimellom maling,og baking......her gjelder det å utnytte tiden,så drømmer jeg om vårfornyelse,både her og der....! Idag havnet jeg innom Lunehjem.no ,og der er det mye som frister en maksimalist..... :) Olivenkransen kunne jeg lett funnet et passende sted til.....
Denne kassen likte jeg også......enten ute,med blomster,eller på kjøkkenbenken,fyllt med alskens glass og bokser !


Delikate små urter,som skaper et herlig miljø........vårlig og friskt.....selv om akkurat det er veldig fjernt,når man ser ut av vinduet !


Nydelig lettstellt oliventre...... :)
Denne har jeg sett "live",og den er bare lekker......to slike,over et hjemmesnekret,grovt bord.........sukk :)

Og denne på en ledig vegg......en grov vegg.......

Dette kunne fått sin plass på benken,med mine små arvede skatter,inni....

Og rundt det hjemmesnekrede bordet,kunne disse fått plass........

Er så svak for sink........i alle utgaver.....en boks til oppbevaring er aldri feil !! Dette ble en liten kjøkkendrøm.......på tross av at jeg er veldig fornøyd med vår lille kjøkkenkrok,slik den har blitt,etter noen hammerslag.... men drømmer har man jo,åkke som :) Et langt kjøkken,med plass til mange,er en drøm som virkelig kommer til å bli prioritert en vakker dag ! Hva er vel koseligere enn mange til middag.......?
********************
Nei,nå får jeg ta meg av deigen,lager rugkjeks fra Boligpluss,og de er farlig gode,dette er andre porsjon på kort tid,og jeg lager dobbel porsjon :) Kan virkelig anbefales !!!!! Kos dere,alle som en :)

8 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott den benken/skapet deres ble. Utrolig lekkert! Der har du jo plass til masse. Fint å se på er det også. Blir sikkert fint med et forheng, eller dører foran der med tida. Fint å kunne forandre litt innimellom.

Vårlengsel har vi i Harstad også. Men, jeg nyter de fine soldagene vi har nå. :) Ha en fin dag!

Turid sa...

Herlig innlegg , Mona-akkurat det samme må æ si om den hjemme snekrede benken som du og rørleggeren har komponert. Æ må bare se innleggene dine når de kommer , om æ har tid eller ikke.....
Våren tar vi i mot når tida er - enn så lenge så koser æ mæ med ski gåing, men forstår de som ønsker de ser blomstene gro nå.

Elin G P sa...

Heiiiiiia!!!!Oyy ja de rugkjeksan ska e sannelig lage,har bladet =) Ja her e det myye kos med lille hvalpen,han e såå gulllåt og artig liten krabat =) Vi va i Narvik å henta den..om du vil vit meir så kan e sjekke opp med Espen ka dem heite dem vi kjøpte dem av=)klemms fra Elin =)

Grip dagen sa...

Idag har vi også fått litt snø. Det er ikke mye, bare et lett dryss som fyker rundt med vinden. Men særlig vårlig ser det ikke ut.
Men 2 dager på rad har vi gått lange turer ute og sett på deilige vårtegn. Det har gjort så godt!
Jeg henger meg på dine vårdrømmer. Fine varer du har satt på ønskelisten!
Mer vår finner du på bloggen min; pelliser og geranium!
Klem Marit

VillaVårfrubakken sa...

Liker visst de samme tingene, kontraster mellom det grove og det litt feminine....me like. Hyllen med knagger for å henge opp kopper på skulle jeg gjerne hatt på hytta.
Ha en herlig dag videre, kunne godt ha tenkt meg en kjeks og en kopp te....klem fra Mona

Amy Sutter sa...

What beautiful photos with such deep inspiration! Lovely blog
Warmest Blessings
Amy

Blonder og perler sa...

Nydelig med blanding av søtt, romantisk og litt grovere ting. Nydelige bilder.

Takk for tips om kjeks.

BO sa...

Så fine oliventre, men hadde eg berre fått dei til å leva!!! Deilig med vårnytt nå.