24. mar. 2011

Tine K........kan sine ting !

Heisann,er det bra med dere ? Håper det.....at dere har litt mere vår,enn vi har.......den er ikke i nærheten,engang.......snøstorm på andre dagen her !! Da er det godt å drømme seg bort,på nettet.......

Merker jeg får mer og mer sansen for varene til Tine......før syns jeg de kunne være litt mørke,og dystre........men jammen forandrer smaken seg....og denne enkle,fine lampen over,er jo bare et smykke......over et røfft bord !

Blanding av farger på lysestakene.....jeg holder på med noen som er kjøpt på loppis,de er under sprayboksen nå.....!


Liker veldig godt disse også,men har ikke kommet over dem,her i Bodø enda.........Enkle puter,i herlige farver......ikke så søtt og sommerlig,kansje......men likevel :)
Nydelig mønster.......og nydelig farve !

Er blitt så glad i grått,noe jeg aldri har vært før......men ting skjer visst,når man blir eldre.....ja,for det skjønner man at man er blitt,når man svitsjer innom Paradise Hotel......herremin for en moral........jeg blir flau.......stakkars foreldre,og for ikke og nevne besteforeldre,og tippoldeforeldre,de må jo sette kamferdropsene i vranghalsen..... :)
Er glad jeg ikke er 18 lenger..........man blir skremt av utviklingen,den er ikke til det bedre bestandig.............så litt på Gullungene også en kveld,etter å ha hørt om dette konseptet på radioen........jeg ble stum !!!
*******************************
Nei,nå får jeg besøk,kos deg så lenge.......et rotete innlegg,men slik ble det visst idag :)

4 kommentarer:

Min stil sa...

Heisan søte du.
Flotte inspirasjonsbilder mens man lengter etter våren. Her i Narvik er det også full snøstorm og sikkert en meter snø i hagen. Huff huff...
Klæm Susanne

Grip dagen sa...

Er det alderen som gjør at vi nå liker grått? Er du sikker på dette? Hmmmm.
Jeg er i alle fall ikke eldre enn at jeg liker å slå hjul på plenen, OG jeg går med tresko med sløyfe på... Mer om det i dagens innlegg.
Der viser jeg også en sko som jeg har saget i tre. Tror jeg nevnte det for deg for litt siden...
Kos deg med besøk!
Vårlig hilsen Marit

Ellens hobby sa...

Benken med putene var så kjempesøt. Ellers mye spennende nedover bloggen din..!

fialka012 sa...

❤ ❤ ❤