6. mai 2011

"Fattigmannskrukker"........av skittentøyskurver !

Et sent kveldsinnlegg,etter en litt kreativ aften.....noen ganger må man velge,og det blir fort litt dyrt,når man skal handle både blomster,og store krukker til å huse disse.......dette har jeg jo nevnt før. Jeg har spekulert fælt,skjønner dere......hvordan dette kunne løses,med enkle midler.....og nå er det problemet løst (for meg,da) for dette er nok ikke potter for hvermannsen !! Men kansje kan du bli inspirert til å gjøre din vri !


Jeg dro på Europris og kjøpte meg 4 skittentøyskurver ( 79 kr pr.stk),og videre til Felleskjøpet,for å handle striesekkene,til 30 kr stk.

Full fart hjem,og deretter klippte jeg mange hull i en søppelsekk,og stakk den så nedi kurven ! Her er den ikke fyllt med jord,for jeg tok bildene inne.....men de som står ute,er fyllt til randen ! Masse kalksand er brukt,for å drenere,og få en porøs jord !Begge sekkene på,en utenpå,- og en inni !

På Jula får man kjøpt disse striebåndene,og de gav meg selvsagt mange ideer...... her er en av dem. Mange hagerelaterte ord kan jo skrives på.....jeg har bare skrevet med sprittusj ! Er ikke disse rustikke,ja så vet ikke jeg........men det beste av allt, er at de er veldig lette å flytte på,sammenlignet med krukker i andre materialer ! Allt jeg har til hagen,eller rettere sagt verandaen,må jeg kunne ta med meg i en fart,om vi blir oppsagt fra leiligheten,derfor må jeg alltid ha en plan B !!!
Noe billigere en dette,tror jeg vel nesten ikke finns....men jeg ble nå fornøyd,og det er jo et viktig poeng.....hihiiiiii :) Selvsagt ser jeg mange nydelige urner,på markedet,men,men......de har jo enda ikke ringt fra Hamar...,.....så da må man bruke de små grå !


Gleder meg bare til å tørre å sette dem ut,dem med blomster,.......de med trær er allerede ute. Da kommer nok bilder som viser litt mer helhet :) Da vil jeg bare ønske dere alle en super vårhelg,med eller uten fattigmannskrukker !!! Her skal det feires bursdag,og kake skal bakes,før vi ruller over fjellet .........kos deg så lenge !!
Klem fra meg : )


15 kommentarer:

Dronninghuset sa...

hei du,
flink til å finne løsninger er du alltid. dette ble jo bare helt toppers!!!
flott ide!!!
ønsker deg en fin helg, klem Tove

Røsslyng sa...

Fy søren så stilig!
Store krukker til hagen er ofte rådyrt men dette her var jo overkommelig i pris for noen og hver. Mulig jeg stjeler idèen din og lager meg noe tilsvarende, håper det er greit?
Ha en finfin dag! :)

h.espe sa...

Så kreativt - dette ble jo bare flott-flott-flott :o) Mistenker at mange lar seg inpirere av denne ideén, det gjorde iallfall jeg :o)

Nyt en kjempefin vårhelg - forhåpentlig med stor sol, på blå, blå himmel!!!

Klem fra Hildegunn

Karipia sa...

Dette var en super ide....enten du har råd til dyre krukker eller ei.
Og her kan du jo sette ditt eget preg på de også.
Denne ideen likte jeg.
Ha en fortsatt fin fredsag:) KLem

Grip dagen sa...

Rart å se at du skriver LYKKE på krukken din. Jeg skrev også om lykke igår. Jeg plukker lykke, du planter lykke.... Ja, ja. Da er vi nok ganske happy begge to, skal du se!
Fint du bruker porøs og lett jord. Ja, hvis du plutselig må ta 4 krukker under armen og løpe fra leiligheten, mener jeg...
Høres litt dramatisk ut, he, he.
Jeg har et anneks med ei køyseng i, om du skulle få akutt behov for et sted å bo. Selvsagt innredet etter beste evne, med slagord malt på mange av møblene.
Idag er det småkaldt ute.
Jeg koser meg med scrapping og lydbok. Skal dekke pent bord til 80-90 personer i juni. Nå er jeg igang med bordkort.
Kreativ hilsen Marit
PS. Glemte å skrive at pottene var helskjønne!!!

Nina Iren sa...

Dette var det en utrolig flott å kreativ ide!! Å ikke minst billig da. Tror jeg stjeler din ide, for dette var da flott! Ha en fin helg.

Merethe sa...

Du skal se at mange fra blogglandia kommer til å ha samme krukkene som deg på terassene rundt omkring.En flott idè.
Jeg kunne tenkt meg en slik til den store engletrompeten min. Den trenger sårt noe stort å vokse i.
Og en stor krukke i hypertufa blir nok for tungt tenker jeg. :) takk for skryt foresten. Koselig det.
God helg. Klem Merethe

Sandoren og Blåsten sa...

Her var det flere gode ideer! Striesekker er genialt til så mangt, elsker den rustikke overflaten.

De bånda og bruk av sprittusj var lurt. Fine og billige krukker, skikkelig kreativt!

God helg!

Datt sa...

Luuurt! Og stilig! :D

BME sa...

For en super ide :) Jeg må ikke flytte på rappen, men sliter med å bære tunge krukker opp og ned av kjelleren. Enkelte planter må jo i hus om vinteren... Blir nok bare nødt til å kopiere et par slike :) God helg, og takk for at du deler dine kreative krumspring !

Fossestua sa...

Kjempefint tips! Ble rålekkre krukker :) Flinka :)
Ønsker deg og dine en riktig fin søndag!
Klem fra Lise

Maris Gyngestol sa...

Kjempe stilige blomsterkrukker!
Jeg har som deg, også bare "krukkehage", så disse var skikkelig kule! Kanskje jeg får rota meg til å prøve noe lignende selv.. :)

Ha en fin dag!
-Mari

VillaVårfrubakken sa...

Så utrolig lurt og kreativt, det er vel heller ikke mange som har maken vil jeg tro. Ha en herlig uke, jammen meg har ikke våren kommet skikkelig igang her nord....klems

Unknown sa...

Hi! Great idea! I invite you to cup of coffee. My blog www.scraplandiakaroliny.blogspot.com

Veronika sa...

For en kreativ løsning på et velkjent problem, og hva er vel ikke bedre enn å spare litt penger på toppen av hele kosen:)