11. mai 2011

Sommergarderobe.....?

Heisann igjen,plutselig et innlegg......i full fart,ettersom vi har sommervarme i nord !! Det graves i jord,og bæres kulestein,til ryggen sier nok...... :) Jaja,kos er det........og igår skulle jeg innom noen klesbutikker,trodde jeg.........hadde det ikke vært for at jeg dro på Hageland og Plantasjen,først......hihiiii,det gikk som det ofte gjør,jeg slapp klesbutikkene......!!!! Det var den sommergarderoben........! Idag kom jeg over disse søte plaggene.......ikke for min vektklasse,riktignok,men,men.........søte er de !!Allt fant jeg inne på http://www.valerie-stockholm.com/
Hva syns du ? Lekre........? Det syns iallefall jeg....men kansje ikke til ei dundre,på nesten 100.........!!! Korte kjoler passer nok ikke så godt til godt voksne damer,føler jeg.......og det fikk jeg endelig høre,for noen år siden,da jeg jobbet hos en eldre dame....! Hun bodde alene,og hadde ingen barn,derfor tok jeg meg en tur innom henne,på selveste julaften......og dermed også i julekjolen...........og det skal jeg love var et slag for selvfølelsen :) Hun studerte den røde,litt for korte kjolen,under hele mitt besøk.......og ordene måtte jo komme......! " Du,den dær kjoln,den ha du voks itur......! (den kjolen der,den har du vokst ifra !) Så der fikk man den !! Dette skjedde vel for ca 20 kilo siden......og mye mat har kommet til,siden den gang......men her i huset er vi ganske rett frem i talemåten,så rørleggeren pleier å spørre,er du blitt tresifra,nå eller.......?????? Hææææææ????? Makan til frekkas !!!!!!!!!!!!!!! Neeeeeeiiiiiii,og ikke skal jeg bli det heller !!!!


*********************
Nei,ut i solen og varmen,her skal det plantes klematis......de skal få store,nye potter.......noen har overlevd i sinkbøtter,og har fått trangt om plass.....akkurat som hun i julekjolen....... :) Kos deg så lenge :)

6 kommentarer:

Millas hem sa...

Superfina bilder och kläder! Vill ha allihop!=))

Kram Camilla

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempefine klær☺

Gu kor smarte urner du har laga deg under her!☺
Tar imot inspirasjonen med takk☺
Er frykteleg dyrt å kjøpe store urner ja!

Ha ein fin dag☺

Klem M♥

Dronninghuset sa...

morsomt.....
kos deg med den kroppen du har. du er flott som du er, hilsen tove

My White Country House sa...

Jättefina kläder! En nyfiken fråga: Vad är det för klädmärke?

Norr om Köpenhamn sa...

De kläderna skulle kunna hamna direkt i min garderob ;o) Superfina!!

Ha en skön kväll!
Kram Ulrika

Grip dagen sa...

Ikke fint av mannen og spør om du har blitt tresifra...
Men du er vel herda når det kommer til den typen prat.
Jeg jobbet med ei fra nord, og det tok litt tid før jeg ble vant med kallenavn og kommentarer...He, he.

Kjolene du viser er knalltøffe. Stilig med støvletter sammen med sommerkjole! Jeg kjøpte meg det ifjor, og føler meg råtøff med dem på! Men, skjørtelengden foretrekker jeg å ha litt lenger ned...
Jeg er ikke akkurat overvektig, heller litt skranglete. Men det jeg spiser av sjokolade og chips siger rett på lårene. Kjedelig. For jeg har ingen planer om å slutte med det.
Jeg har datatrøbbel og får ikke publisert innlegg. Jeg har laget dem og lagret dem, men ingenting skjer år jeg trykker på Publiser.
Skikkelig frustrerende!#?¤#!!!!!
Hilsen en hissigpropp i sør.