19. mai 2011

I en rosejungel......skulle jeg trivdes godt !

Langt mellom innleggene,ja.........jeg er mer i jord,enn over ! Og drømmene spinner,om roser ! Har lett frem noen på nettet,men herremin så mange vakre det finns......den over er New Dawn,klatrerose.....en favoritt !!!


Astrid Lindgren,klaserose,H5.

Augusta Luise,stilkrose,H4.

Bella Rosa,klaserose,H5.
Bonica,klase/buskrose,H6.

Climbing Snow Princess,klatrerose,H4.


Coral Dawn,klaserose,H4.
Dornrøschen,buskrose,H5.

Dronning Margrethe,klaserose,H4.

Eden Rose,stilkrose,H4.

Elfe,klatrerose,H4. Sååååå vakkert med det tegltaket,i bakgrunnen.....sukk :)Og til slutt,Frau Astrid Spat,klaserose,H5. Ja,ikke skjønner jeg at noen husker alle navn i hodet,hos meg må det dokumenteres opp og i mente !!! Så da kunne jeg jo like gjerne dele det med dere :)
**********************
Idag har vi hatt innevær i nord,grått og vått.........og da blir jeg innmari rastløs,siden jeg stort sett bor ute for tiden......og bloggingen blir deretter. Men koselige damer sender meg mail....og oppdrag blir diskutert,og deretter satt ut i livet,så imorgen kan det bare regne........hihiiii :) Papiret har ligget urørt noen uker,men nå må det frem ! Og jammen tror jeg maleboksene sniker seg frem fra glemselen,de også....... om jeg ikke har glemt teknikkene,helt da.........!?! Regner det hele helgen,så har jeg iallefall noe å ta fatt på :)
Nå skal jeg ut med pepsimax'n,og noen tente lykter !!! Det er blitt et fast kveldsrituale her.......ikveld blir det med drypp,drypp-lyd,på taket...........men kos,det også,bare man har naboens veranda over hodet,og et pledd rundt kroppen :) Bare prøv :)

8 kommentarer:

liven sa...

Mange nydelige roser du viser!
Er spent på om mine roser har tålt den lange vinteren....noen ser litt skrantne ut!

Ha en fin helg :o)

VillaVårfrubakken sa...

Ja de er nydelige, da vi overtok huset overtok vi også en overgrodd hage med masse roser.....men aner ikke navnene. De får minimalt med stell men kommer igjen og igjen. Ha en fin fin helg selvom det er rene høstværet her.....klem

Grip dagen sa...

Her går det i rosedrømmer, ser jeg!
Jeg har endel roser. Men de blir aldri så fine som bildene viser. Somregel blir bladene sykelige og svake, bare rosene står igjen på busken.
Jeg forer dem i år på hjemmelaget brygg, samt bananskrell....
De trenger jo vitaminer akkurat som oss!
Idag skal jeg faktisk ut og plante en ny rose. Har endelig fått fatt i Hurdalsrosen! Den er svært gammel og blir som et tre! Under treet har jeg laget en stol av stein! Der kan jeg sitte og nyte duften av den. Mmmm. Livet i hagen er herlig.
Kos deg med innepysler.
Klem Marit

Anne N. sa...

Åååå du verden så nydelige roser :O)
Ja der kunne jeg også ha levd et liv!!
Her nord i landet er det ikke så mye roser og jord-liv akkurat, så det blir mest handarbeide av annet slag på meg, lagde en herlig hatt igårkveld, regntid er innetid vet du!
ha en flott helg,
klem fra Anne:)

Gry sa...

Så flotte roser, men vi må helst ha H7 eller H8 til nød H6 hos oss.
Det blir så kaldt om vinteren.
Kenneth(mannen min) har lager en liten rosenhage..men den så ikke så veldig lovende ut, det har jo vært museår, og den har tatt godt for seg her hos oss, midt i skogen.
Ønsker deg ei flott helg! Neste helg har vi stort loppemarked hos oss på Håndverksbua. Klem : )

Panti sa...

go mad from such beauty can be .. it is so beautiful!

Merethe sa...

Så mange nydelige roser du viser frem. Har en del roser i hagen men hver vinter er det en eller to som dør ut...ser ut som jeg hele tiden må fylle på med nye. Synd for jeg elsker roser. Klem Merethe

Hannes hage sa...

Dette er rene godterier for øyet. Helt nydelig.