1. jun. 2011

Umettelig på hageinspirasjon,du også.....?

Ja,det er iallefall jeg ! Nå har jeg vært ute og plantet om noen stauder,i ullgenser......men barføtt !! Temperaturen er heller lunken......for ikke si iskald.......når vinden kommer fra havet,er det ikke mye som minner om Juni ! Men drømmer,det gjør jeg........om varmere dager,og en hage så stor.......at jeg kunne hatt plass til et hage-arbeidsbord !! Det vi snekret i fjor,byttet rolle fra plantebord,til grillbenk,etter to dager....så nå ønsker jeg et eget !!! Og det kan godt ligne på det over her !! Listverk på toppen.......her snakker vi klasse....hihiiii )

Vakkert........se den fasaden......!!! Jeg har sansen for slike dører.....tenk og bare kunne lukke opp,og la gardinene flagre i vinden......nei,ikke den kalde vinden fra havet i Bodø !!! Den litt mildere.....! Verandaen vår er full allerede,har jeg hørt.........og jeg som skulle lage en solseng....??? Planene står jo i kø,men det der med plassen........det er en utfordring....derfor må jeg nok nøye meg med et lite plantebord,kansje noe slikt................Søtt ? Kjenner det klør i både hammer og spiker.....!! På tide å komme seg i garagen og rydde,så man får plass til å sage litt......mens man venter på sommervarmen,liksom ! Jeg må jo bare fortrenge hvor lyst jeg har til å dra på gartneri-turne.......så baljer og krukker,kan fylles....!

Har også planer om litt betongstøping,til uka.........rabarbrabladene har den riktige størrelsen nå,så da må jeg jo hive meg rundt ! Har akkurat gjort ferdig en arbeidstegning,på portalen min,med detaljer og mål......skal si det er mange ting og huske på,når man skal dokumentere denslags til andre !!! Jeg tenkte jo ikke på det,da den ble lagd....men så er det altså noen som vil ha en lik en ! Bare koselig det ,da :)

Vakre hagemøbler er det jammen mye av.......i alle mulige stiler,og varianter ! Jeg liker vel de røffe best,så kan jeg heller fylle opp med rosa og hvite blomster,for å få litt likevekt....


Ja,da var lattekoppen tom,gitt.........og jeg har fått følelsen tilbake i beina......! Og apropos kulde.........igår fikk jeg den første invitasjonen til å stille ut julevarer.....!!! Her snakker vi tidlig ute !!! Men når jeg tenker etter,så lagde jeg jo julevarer allerede på sommeren ifjor.......pga.manglende sommertemperatur !!! Håper inderlig vi har bedre sjangser i år....det har vi fortjent !!!! Nå pakker jeg fiskeutstyr.......GOD LANGHELG :) Klem !!!!!!!!!!!!!!!!!

7 kommentarer:

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Ååå,vakre bilder! Ja jeg er selv helt umettelig på litt inspirasjon..Står på hue snart hele dagen,hi hi...
God langhelg til deg:)

Grip dagen sa...

Du kunne jo komme og hjelpe meg med litt snekring!
Jeg har også mange prosjekter som står i kø - og mange drømmer.
Siden jeg har over 3 mål (hyttehagen+hjemmehagen) er det bare å kjøre på!
Solseng i drivved er det første som står for tur. Det blir gjort i pinsen, regner jeg med.
Jeg har også lyst å bygge en daybed til ungene. Det kan gjøres på en enkel måte. Men jeg har så lyst at et tre skal komme opp av den senga og fungere som ryggstø... Det vil gi meg mange byggetekniske utfordringer.
Men noe skal en jo bryne hodet på også!?!
Lilletippa og jeg satt akkurat og kikket på et pinnsvin i hagen. Det spiser kattemat og koser seg i enga. Synes det var rart at det var ute på denne tiden av døgnet. Men den har kanskje lakenskrekk, akkurat som meg, he, he.
Da må jeg pakke. Drar til London i morra.
Ha ei fin langhelg.
Klem Marit

Caroline sa...

Herlige inspirasjonsbilder...Sommerværet er meldt her sør,men det blåser kaldt her jeg bor,brrrr...
Da er det greit å ha planene klare til det fine været kommer;)
Ha en fiiiin langhelg:)
Klem Caroline

Anne N. sa...

Å så herlige bilder :O)
Du er iallefall lengre sør enn vi i Tromsø, hihi!
Ha ei fin helg.
Klem, Anne:)

Frøken Lykkelig sa...

Åja fullstendig umettelig på hageinspirasjon!!!!! Men her har jeg gjemt alt jeg har kjøpt... og det som allerede er plantet syns jeg ganske så synd i :-(
Her ute i Lofoten har det haglet og blåst og vært et mannskitver i nesten hele uken som har vært!!! Men nå ser det jo ut til at det kan bli en super helg neste helg!!!

Vi krysser alt vi har ;-))

Ha en heeerlig helg og takk for deilige inspirerende bilder !!

VillaVårfrubakken sa...

Herlige bilder med masse inspirasjon, særlig lantebord og de litt røffe hagemøblene. I dag har det endelig slått til mes sommervarme, håper dere fikk litt der hos dere også. Ha en god mandag og en fin uke videre...klem fra meg

Turid sa...

Herlige klipp dette her , men æ vil jo se alle innleggene dine -kommer ikke inn på det siste "stuemix"......håper det melder 23 gr. hos dåkk også i måra.....