30. mai 2011

Farmors gamle sykkel........
Ja,da var festen over...og farmors gamle sykkel er igjen satt tilbake i fjøset ! Den fikk oppgaven med å ønske gjestene velkommen,sammen med min hjemmelagde vimpel.... Gamle ting fikk igjen komme frem,for å gi et inntrykk av svunne tider......bestefars melkespann....sinkbaljen som jeg badet i,da jeg var lita.....

Den ble fyllt med vann,blomster og flytelys,ved inngangen til "festlokalet"......! Inne dekorerte jeg med bilder,en klesnor fyllt med håndbroderte duker og kopphåndklær,Norgesglass med hegg og løpstikke,lysekronen min,- med levende lys,små trær og blomster,en gammel stige full av små lykter med lys i,+ min gamle,arvede sofa med to stoler,i tillegg til andre møbler.
Så hele helgen gikk til pynting,både fredag og lørdag....så kom festen,og på søndag måtte jo allt ned igjen ! Bilen var fyllt til randen.......naboene trodde sikkert at jeg flyttet fra rørleggeren,for da jeg pakket i bilen for å dra,så jeg mange lange blikk.......hihiiiiii,så lettlurte :) De ble sikkert litt forundret da vi kom hjem,og allt ble bært inn igjen........hun flyttet ikke likevel..... :) Nei,er man en ivrig "stæsjer",så må man jo ha med seg ting......jeg skulle jo tross allt lage et miljø,og siden jubilanten ikke har egen familie,og er onkel bare til meg,så ville jeg jo bidra !!! Og han elsker gamle ting,akkurat som meg........men kansje ikke akkurat blondeduker og tefat med rosemønster ;) Jeg tror det fallt i smak,håper iallefall det ! Så idag har jeg ryddet mine ting på sine vante plasser.....men noe fikk flytte på seg,for når man tar med seg ting,og samler dem hos andre,så ser man plutselig at de passer bedre sammen,på andre sammensatte måter.........ikke mye som skal til !!
Og så gøy var det,at jeg hadde gjerne lagd fest til helgen også........ :) Men nå bør jeg vel konstentrere meg om blomster og veranda,og satse på litt varmere vær......? Fikk tre nydelige rosebusker av mamma,så nå må jeg få plassert dem,så de kan trives og bli store........jeg drømmer jo støtt om maaaaange roser,fra rosa til hvitt...... :)


******************


Ønsker dere alle en ny,sommerlig uke :)

8 kommentarer:

Gry sa...

Så koselig du hadde ordnet til!
Sykkelen var kjempe dekorativ.
Håper også på finvær, skulle satt potet og plantet, men holder på å regne ned.
Ønsker deg ei fin uke, måtte solen tite frem. Klem : )

Orlaug sa...

Ååå, so fint du har pynta.......og den sykkelen, supert!!
Trur eg må på låven og dragse fram ein gammal , eg òg!!
Takk for inspirasjon.....du er dyktig!

Grip dagen sa...

Du går sannelig inn for oppgaven! Flott stæsja! Jeg legger også sjela mi i den oppgaven. Digger å pynte til fest. Går nå om planer om "Blondeparty" på hytta. Har lyst å be bare damer, dekke lag på lage med duker på bordet og lage deilig mat. Hvitt og sommerlig.
Får se om jeg finner ei ledig helg.

Kommende helg skal vi tilbringe i London. Skal lære ungene litt om storbyliv og språk. Koslig det!

Klem Marit

VillaVårfrubakken sa...

Så flott, og det ble sikkert satt stor pris på....en god atmosfære har jo mye å si for festen. Ha en fortsatt fin uke..klem

VillaVårfrubakken sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
VillaVårfrubakken sa...

Så flott, og det ble sikkert satt stor pris på....en god atmosfære har jo mye å si for festen. Ha en fortsatt fin uke..klem

Anonym sa...

Det hørtes jo kjempekoselig ut ! Og for en herlig sykkel da :) Jeg så en på messa i danmark med blomster i kurven og en sammenrulla quilt på bagasjen. Med roser som pynt i sinkbaljer rundt omkring. Det var så fint å se på.

det var gode ideer til en skjermet uteplass i forrige innlegg. Det trenger vi også, bor oppe på en vindfull topp. Hadde vært deilig å få det litt lunere, spesielt samboeren min vegrer seg for å gå ut der. Så jeg sitter mye alene Ett par fine dører i tre synes jeg var en god ide.

Tusen takk for kjempekoselig hilsen sist :) Du må gjerne delta på giveawayen også, supre gaver fra Cabbages & Roses.

Aina
Modern Country blogg

hill`s interiørblogg sa...

Hei hei... Titter innom bloggen din...
Veldig koselig blogg du har og så mye artige gamle ting.
Ha en fin sommer. Klem