26. aug. 2011

Lavendel.........en fryd for nesen :)

Helg igjen,og før jeg reiser,må jeg bare dele disse herlige bildene med dere ! Mine lavendelplanter er ikke fullt så fine lenger,men lukten er jo der,- likevel......og nå blander den seg med lukten av erteblomster,som er en annen av mine favoritter ! Et lite hjerte på døren,er jo koselig.........
Eller rundt et glass........med lys i........trenger jo ikke være et dyrt fra butikk,ta et syltetøyglass med ståltråd,og pynt på denne måten.......!
Eller kansje du venter gode venner på middag i helgen ?
Eller bare vil pynte litt for deg selv ? Litt pynt på nattkjolen........(der sliter jeg litt,som ikke bruker denslags,jeg sover jo i "ull-læsta"....)......hehheeeeee,ser for meg en lite lavendelkvast,stukket inn på siden av ullstrømpen.......jadda......fint skal det være....... :)
Jeg tror nok min lavendel kommer til å stå ute........selv om den aldri overlever fra år til år....noe gjør jeg vel feil. Jeg har jo til og med sådd den selv,og fått det til,men neste år er den borte....trist !
**************
Jeg sliter veldig med å få lagt igjen kommentarer til mange av dere,lurer på om det bare er meg..........så utrolig kjedelig når man har skrevet en laaang kommentar,og så er den plutselig vekk,idet jeg trykker på knappen.....grrrr... ;( Jaja,noe må jeg syte for......men det er så ergelig !! Her hjemme går det endelig mot slutten med husmaling,og inatt satt jeg oppe og malte en vinholder for en kunde,så nå drømmer jeg pensler og malingsspann.........! Og på mandag starter jeg maling av et annet hus......om været tillater det ! Når det er gjort,blir det rett hjem,og starte på juleproduksjonen,full gass til julemessa !!! Kommer også til å selge fra bloggen,samme ting som dere har sett her inne før (og kjøpt).......så bare spør,om det er noe dere lurer på ;) Da sier jeg GOD HELG,så sees vi om 20 liter husmaling,sånn ca.......hihiiii :)
*************
Oppdatering.....jeg kommer ikke inn til deg,Dronninghuset,har prøvd flere ganger bare idag ! Får bare beskjed om at jeg ikke er godkjent.......hva nå enn det betyr....... Kommer heller desverre ikke inn til deg Mona(Villa Vårfrubakken)......grrrrrrr :(

11 kommentarer:

Torbjørg i Stavanger sa...

Det er fleire som klager på at dei ikkje får lagt inn kommentarer. Veit at folk har hatt problem hos meg og :)
Lavendel er bare så fint som pynt! Tenkte eg skulle få tak i ein iløpet av dei første dagane, har ikkje vore flink som du og sådd... :)

Kos deg med malinga og julemesseforberedelse!

Klem

Dronninghuset sa...

nydelig!!!
lavendel er vakkert.

ser flere har problemer med innlegg/kommentarer... merkelig dette. hørt at en strever med å få lagt inn hos meg. hadde hent henne flere ganger. ergelig at dette skal være så problematisk. har du prøvd hos meg?

ønsker deg en riktig god helg.
klem TOVE

Mira sa...

Nydelige bilder, og ideer med lavendel!

Eg har mye lavendel i hagen, har sådd selv. Dei kan også formeres med stikkinger.

Det er som oftes ikkje vinterkulden som tar knekken på dei. men fuktighet. De bør stå litt tørt om vinteren" (mine står på samme plassen heile tida da).

Men ha god drenering, sandholdig jord. Nå i sommer har noen råtna bort for meg, til tross for sandjorda. ikkje så godt å styre været nei ;-) Smiler.

God helg! Klem,

Grip dagen sa...

Du kan komme og plukke lavendel av meg. Jeg har så det rekker.
Jeg har plantet en hekk inntil husveggen. Der er det tørr sandjord, og lavendelen trives kjempegodt!
Jeg har også sommerfugle-lavendel. Det er en sommerblomst som dør ut i løpet av vinteren. Det er ikke den du har, da?
Vi har jo hatt 20 minusgrader de siste 2 vintrene. Men hekken har klart seg. Det er vel bort imot Bodø-temperatur...
Jeg foretrekker også lodder fremfor nattkjole. Kanskje jeg skulle style dem med en lavendeldusk?! Det er jo fræddan' idag...
Ha en flott helg.
Klem Marit

VillaVårfrubakken sa...

Så herlige bilder, kan nesten kjenne lukten hit. Ja nå er det snart tid for nattkjole igjen, det vil si ullæsta for min del også.

Kos deg masse i helga....klem

Anne N. sa...

Hahahaaaa, lavendel i læstan, joda det er vel ikke så helt dumt heller da, man får pynte der man kan, hihi :O)
Synes også jeg sliter med blogger når det gjelder flere ting underveis, håper hele tiden det skal gå seg til, men-men.
Kos deg med jule-produksjonen!
Klem, Anne:)

Gry sa...

Lavendel... jeg har nettopp bloget om min innhøsting av lavendel.
Har hørt at flere ha hatt problemer med kommentarer hos meg og, de sente mail. Neste lørdag er det festdag på Håndverksbua, har du fåt beskjed? sjekk på bloggen vår http://valnesfjordhobbyoghusflidslaug.blogspot.com/
Stor Auskjon og åpning av trivselsveien. Du kan komme og selge ute vist du vil, bare gi beskjed. Så kan du jo ta imot bestilling av skilt .m.m.
Uansett håper jeg du kommer.
Ønske deg ei flott helg!
Klem : )

Evelina sa...

Vilka vackra bilder!
Kram Evelina

Linda sa...

Ser for meg lavendel i sokken når en kryper intil sin kjære hehehe:)
Når det gjelder problemer med å kommentere kan det være at du har fått krysset av i boksen for -forbli pålogget, der du logger inn med mail og passord..da skjedde det samme hos meg, var flere jeg ikke fikk kommentert til men noen som gikk?!

Japsee sa...

Vakkert innlegg :)
Lavendel pynter så flott opp.

Klem

2ne sa...

Så nydelige lavendel dekorasjoner du har laget. Deilig lukt er det også.
God helg.