6. sep. 2011

Drømmeobjekt med stor D !

Midt imellom strøkene med Drygolin,kom jeg over dette drømmehuset.......og siden har tankene kvernet !!! Det står nok ikke på drømmetomten,men hus har jo blitt flyttet før........dette er imidlertid fredet....så den går nok ikke ! Men FOR et objekt.........den fæle ytterdøra hadde jeg antagelig revet ut,samme dag som det ble vårt.......snakk om vandalisme !!! For huset er jo et smykke.......

Med hage og uthus !! Tenk og eie noe slikt.....da hadde iallefall utdannelsen min fått seg en real utfordring,det er sikkert og visst ! Hadde sikkert blitt et sant kaos oppi toppen,i lang,lang tid......kjenner jeg med selv rett...........valgene hadde jo stått i kø ! Men fornuften sier jo at man skal bo seg til,før man gyver løs.....så jeg tror hagen hadde blitt første punkt på lista !Mange,vakre detaljer........men vinduet oppe,er jo heeeelt feil !!


Dette bildet kunne jeg sett på i timevis..........tenk så kos,å sette seg ned med blanke ark,og fargestifter tell.......!!! Ser for meg fine grusganger,som slynger seg mellom hus og uthus,mange gamle stauder langs veggene.......klatrende klematis og caprifol.......sukk !!! Og en hvit benk under epletreet.........At huset og hagen trenger litt omsorg,er ganske tydelig.........og det har jeg,i bøtter og spann......hihiii :)


Jeg har nok gått forbi dette huset mange ganger,men utrolig nok.......aldri lagt merke til det ! At det er mulig,er jo helt utrolig.........det står liksom bare bortgjemt,innimellom andre bygg......og kommer absolutt ikke til sin rett,desverre.
Hadde det vært mulig å endre fasade,ville nok uthuset fått seg litt rødfarge.......! Og utenfor hadde det vært lekkert med brostein.......jada,jeg er en dagdrømmer av rang !!! Men slike hus får meg til å gå helt i spinn,tankemessig........tenk om,tenk om,tenk om......... :)

Vel......det gjerdet der er ikke min stil ! Til dette huset ser jeg selvsagt for meg, et hvitt stakittgjerde,og en staselig,stor,hvit port !!!!Har du sett noe så lite sjarmerende,som dette nettinggjerdet........ushhhhh ! Teglsteinsportstolper er greit,med ikke her......i mine øyne.Blir nesten dårlig jeg,av å se denne fæle døra,i et så vakkert rom ! Fargeskalaen var nok ikke helt meg,den heller........litt dusere farger hadde nok gjort seg ! Og når jeg hadde fått "skikk" på glassverandaen,skulle jeg jammen satt på kaffen,og bedt Fossestua og Villa Vårfrubakken på en liten kaffetår........da tenker skravla hadde gått :) Desverre står dette litt langt unna her vi bor nå.......men drømmene kan ingen ta fra meg :) Og Mo i Rana er en finfin plass,så heldig er den som kan flytte inn her,og leve ut drømmen sin !!!!!!!


***********
Vel,vel.......da er det natta ! På søndag bærer det hjem,og da blir det nok litt høst/jul-relaterte sysler på meg. Da har jeg malt hus i fem uker (først her,så hjemme,og så tilbake hit)......det er kansje nok ? Jaja,jeg koser meg med slikt arbeid,jeg.........idag gikk jeg løs på et loppisbord også,for det ble rimelig vått og luftig utendørs........det måtte jo komme,etter uker med bra,for ikke si UTROLIG vær ! Men drømmesommerværet går nok mot slutten :) - Klemmer til dere alle.

6 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Herlig lesning. Måtte drømmene dine en dag bli virkelighet!

mormor sa...

ja,måtte drømmen din bli virkelig;) du hadde nok fått en drømme-villa ut av dette!!!ha en fin dag:)

Merethe sa...

Dette kunne blitt en prakt villa hadde du fått frie tøyler ja :) Det er sååå herlig å drømme. :) Ha det fint. Klem Merethe

fryd&forandring sa...

Jeg kan VIRKELIG se hva du forestiller deg!!! Du må da være den rette til å overta et slikt hus! Det kommer til å bli kjempefint etter endel jobb, det er sikkert og visst! Og hvitt stakittgjerde rundt... og så går det vel fint an å renovere tilbyget og leie det ut -da har man en fin ekstra-inntekt *smil*!

Drøm videre, men husk å realisere noen av de og ;0)
Klem

VillaVårfrubakken sa...

Huset er fint, har kjørt forbi der utallige ganger, og her en dag måtte jeg jo en ekstra tur forbi for liksom å se ordentlig på det. Kunne vært herlig med en kopp kaffe i den glassveandaen. Er du disse veiene forbi, byr jeg deg sporenstreks på en kaffe i min bittelille glassveranda. Ha en herlig høstdag...klem

Fossestua sa...

Nydelig hus, og veldig koselig innlegg å lese hos deg :) Sier som Mona, du er hjertelig velkommen på kaffe i min bittelille glassveranda også ;)
Klem fra Lise