9. sep. 2011

Fristelser......


Da var det sannelig helg igjen ! Vi har jo varme,herlige dager i nord.....nesten så man ikke fatter at dette stemmer med landsdelen vi bor i....fordi det er så uvanlig med denne temperaturen,så sent på året. Rart å stå ute og male til sent på kveld,i bare ermer........men akk så deilig !!! Jobben blir mye lettere da !!! Men når kveldsmørket senker seg,må malesakene settes bort.......og man kan snike seg til litt blogging :) Koselig måte å avslutte dagen på :) Fremdeles sliter jeg veldig med å kommentere hos dere,må nok finne ut av dette,når jeg kommer hjem.

Disse herlige tingene på bildene,kommer fra Pottery Barn......lampen på første bilde,er bare såååååå fiiiin,syns jeg :) Og disse sinkbøttene........Lunt interiør........med en smak av høst......


Høsttakkefest ? Fikk lyst å dekke opp,jeg.........hmmmmm,hadde vært koselig å arrangere i garagen til onkel ! Fikk jo blod på tann,da jeg danderte der sist,i mai......da var det jo bare vår.....nå hadde nok pynten vært en helt annen !
Dekorativt å male en svart vegg.....? Med tavlemaling...... Mye inspirasjon å hente hos PB ! Og snart er det juleinspirasjon som frister..........i butikker,i blader,og ellers......kjenner jeg gleder meg !!!!!!!!!!!!! Kos deg så lenge,og ha en toppers helg :) Måtte den by på vakker høstsol,og gnistrende høstfarger.......i kontrast til blått,blikkstille hav...... :)2 kommentarer:

Grip dagen sa...

Bildene av det gamle huset gjør meg helt ør! Det er et slikt sted jeg også ønsker å bo. Og helst med vann, sjø eller bekk i umiddelbar nærhet. Jeg er så glad i å bade...
Husbonden har lovet å bli med når barna er ute av redet. Må bare roe meg og leve med drømmen noen år til.
Imens pusser vi opp redet vi nå bor i! Nytt bad på gang - MYE arbeid.
I snekkerboden begynner servantskap å ta form... Selvgjort er velgjort.
God helg!
Klem Marit

Anonym sa...

Du maler og maler ser jeg. Så flink du er. Så bra at dere kan nyte herlige dager i nord - det fortjener dere. Har vært dårlig sommer rundt om i år. Vi har også hatt noen dager med deilig sol og håper det varer ut helgen. Ha en fin helg Mona.
Klem.