29. sep. 2011

Engleskolen neste ?

Heheeee,ja rørleggeren kunne lett tro han var havnet der,da han sto opp idag.....! I nattens mulm og mørke,ble det lagd noen englebilder her,nemlig......ganske mange,egentlig :) Sånn ca 13 stk,for å være litt presis........hihiiii :) Nå er de enda ikke ferdige da,men........det skal jo skrives tekst,og slikt tar tid !!!
Tenker meg noen søte go'natt sitater........
Noen enkle,noen litt mere tidkrevende.......
De tar jo litt tid,disse........fordi jeg har sikkert 6-7 lag med maling,før jeg kommer til det ferdige resultatet,iallefall de som får en "ramme" rundt kanten. Noe skal fremheves,noe skal duses ned,før skriften kan komme på.
Så er det jo lakking,og eventuellt en ordentlig ramme !
I sommer fikk jeg noen trehvite tallerkener fra en snill dame,som mente at disse kunne jeg nok benytte til noe ! Og ja,visst kunne jeg det !! De er heller ikke ferdige,bare så det er sagt,men de er under konstruksjon.........hihiiiii :) Ser for meg enten noen fine ord,eller litt grov hyssing,og gamle,brune mynter......som dekor.
Dette har dere kansje sett før,husker ikke om jeg viste det,i fjor,da det ble lagd. Artig å leke seg.........for ingen blir jo like......og akkurat det liker jeg. Masseproduksjon av mange like saker,er jo gørrkjedelig,og en av grunnene til at jeg har sluttet med bestillinger......jaja,nok om det,nå er det stille på hobbyrommet for helgen ! Her skal det bakes og vaskes hus,for imorgen får vi besøk fra Steigen........gleder meg til helg,jeg !!! Så kos deg masse,så sees vi i neste uke,når jeg tar lokket av malingsboksene igjen :) Kansje får du en titt,da også,selv om rommet ikke er bloggbart på denne siden av jul !!!!!
**********************
Mange høstklemmer fra meg til deg !

7 kommentarer:

Merethe sa...

Nydelige! Det er mangt og mye som du har skapt i nattens timer forstår jeg. Lekre...spennende å se de helt ferdige. :)

Grip dagen sa...

Bilde med teksten "elsket fra første stund" gikk rett til hjertet på meg.
Den idèen må jeg spare til jeg blir bestemor! Jeg tuller ikke. Jeg har allerede begynt å glede meg til tross for at jeg enda ikke har bikket 40...!
Det må være himmel på jord å få møte sine barnebarn. Men de søte små skal planlegges og komme til rett tid. En skal ha orden på livet først og være etablert. Det er hva jeg forteller mine barn. Håper de husker på det.

Siden rørleggeren din bor så langt unna, har jeg måttet skaffe meg en egen. Nå er jeg lei av å kjøpe feil "ventiler og kapper" og gud vet hva. Sorry for språket, passer vel ikke i engleskolen din...
Jeg har hyret en fagmann og kan idag KOOOOOSE meg i snekkerboden. For en lykke!
Ha en HIMLA fin helg.
Klem Marit

mormor sa...

rett og slett NYDELIG! du er så dyktig;) god og kreativ helg til deg!

Solbakken sa...

Kjære deg, dette var helt nydelig, eller SMUKT som jeg synes er et flott ord.

Dette må da bli en meget bra salgsvare.

Ha en fin helg.

Hilsen Solbakken

Anne på landet sa...

HERLIGE fat..
Jeg har sittet i dag og sydd en barnekjole med engel og tekst på..
Likte så godt din med " Elsket fra første stund"...Åååå, traff meg i hjertet!

Takk for inspirasjonen og god helg til deg.

Klem fra Anne på landet:

Anonym sa...

Så utrolig flink du er med maling, lakk, saks og papir bl.a. ;)
Ha en riktig fin helg.
Klem fra Drammen.

Gry sa...

Så masse flott! Du er jammen flittig!
Jeg får ikke gjort noe kreativt for tiden.... må vel ta meg sammen og produsere noe jeg og. Har sendt deg en mail ang. Kulturagene.
Ha en fin kveld Mona! : )