28. okt. 2011

En favorittbutikk.........i Oslo.

Må bare si jeg misunner dere som bor litt mere sentralt......sånn ca i Oslo, - når jeg havner inne på sidene til Granit ! Jeg bare liker stilen så godt......og det samme gjør rørleggeren ! Og hva er vel bedre enn det ? Desverre ble det ikke tid til et besøk innom denne butikken,i sommer,men satser på og få tatt det igjen,når sjangsen byr seg ! Trist at de ikke har nettbutikk.
Herlig og enkel julepynt ? For meg som ikke akkurat elsker rødt,er jo dette midt i blinken.
Dust og naturlig.......mmmmmm........
Disse sto på handlelisten jeg hadde skrevet i sommer,men der står de enda :) Og der kommer de til å stå,så lenge de må !! Disse grelle lyslenkene som butikkene har for salg til jul,er jeg derimot ikke så fan av.....her kommer ikke noen grønne,gule eller røde opp,for å si det sånn !
Er man zinkoman,så er det klart man faller for disse.......
Og denne,til svenske knekkebrød !!!!
Og noen bokser til pensler,o.l...........eller til bestikk,på kjøkkenbenken ! Sukk..........mye fint man finner,sånn midt i natten.....nå skal jeg jammen krype i loppekassa ! Etter en lang pusseøkt i snekkerboden,kjenner jeg at øya går i kryss.......masse julevimpler i tre,og mange juleskilt,ligger klare til skrift,når jeg står opp. Går hardt etter,på drivvedbeisen,og hvitmalingen,i disse dager !! Tradisjonen tro !!! Ha en flott høsthelg da ;) Håper å få tatt meg en skogstur,og sanket litt tyttebærlyng,jeg !! Mange planer..........mange ideer !

8 kommentarer:

fryd&forandring sa...

Åååii... jeg ser ..og nyter! Kanskje vi som ikke bor så nærme oslo sparer mer penger om ikke annet, hihi!
Kos deg i helgen, så spennende prosjekter du er igang med da! Håper på bilder!

Klem

Grip dagen sa...

Hos oss blir det en grå jul i år. Høres kanskje trist ut, men jeg gleder meg!
Har laget klar lys og tags til disse. Grå toner, litt sort og sølv. Herlig!
Hele arbeidsflaten på syrommet er fyllt med slike farger og materialer. Et deilig syn som jeg blir glad av.
Men... til uken må jeg finne pastellfarger, masse rosa og lys blått. Har en stor bestilling på varer jeg skal sy. Best å få det unna litt raskt, slik at det grå kan få råde igjen. He, he.
Ha en flott helg!
Klem Marit

anneskreative sa...

Granitt er en butikk jeg er innom hver gang jeg er i Oslo,,,,,fant den for første gang i Stockholm for noen år siden, nå et jeg de er ute etter nye butikklokaler i Oslo,,,,spennende hvor de havner hen.
Har kikket på bildet du maler i forige innlegg,,,,,har laget noen slike julebilder jeg også, men jeg lurer på hva slags maling du bruker,,,,?
Lykke til med julebildet.
Anne

Anne N. sa...

Ååå så fine julevinduer :O)
helt enig, dette er bedre enn alt det røde.
Haen flott helg.
Klem, Anne:)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Har aldrig hørt om Granitt jeg. bare 20 min. til Oslo men er der veldig sjeldent. Men det ser fint ut. slike julestjerner har jeg flere forskjellige av i butikken. Med el.lys. Nydelige;)
Ha en herlig søndag.
Klem:)

Merethe sa...

Hm...har ikke hørt om den butikken jeg...må undersøkes :) Jeg er veldig nyskjerrig på denne drivvedbeisen din...er det lov å spørre om typen du bruker? har leita etter den riktige men finner den ikke... Lyst på slike detaljer på det etterhvert nyoppussede kjøkkenet vårt. :) SÅ lekkert det bildet under blir.. sukk du lager bare så mye fint. :)) God søndag...nå skal jeg hive meg i malingen snart. Klem Merethe

mormor sa...

det var en spennende butikk;)mye flott,der! men du lager også mye flott,syntes julevimplene i papp var bare helskjønne! ha en god søndag!

63 grader nord sa...

Stilig ja!
Men du trenger jo ikke bo sentralt for å kjøpe fine ting, du lager dem jo selv!

Ha en super dag!