13. okt. 2011

En liten klessnor ?

Ingen produksjon idag......formen er pyton,etter at jeg igår spiste noe jeg ikke tålte......så øynene går både på kryss og tvers,føles det som ! Og magen,ja den gidder jeg ikke nevne....! Men igår kveld tilbragte jeg mange timer i snekkerboden.....der koser jeg meg,og glemmer både tid og sted......jeg ble iallefall så lenge at rørleggeren gav opp å vente på meg.....men slikt blir det jo julevarer av ! Om de er salgbare gjenstår jo og se......en liten tavle ble lagd,av gjenbruksmateriale. Her har jeg hengt håndleddvarmere og hals,som mamma har strikket til meg..........
Men egentlig tenkte jeg det skulle være en oppslagstavle......
Eller bare rett og slett en tavle,for å henge litt stæsj,på....
To små hyller ble også lagd.......grove,som du ser...
Og på hobbyrommet er det kaos,som vanlig,på denne tiden av året !!!! Men det syns nå iallefall at man gjør noe.......og stuen er tatt i bruk til lager,for varemengden vokser,sakte men sikkert ! Og komme hit på uanmeldt besøk,nå om dagen,kan bli tøfft for folk med ryddemani.....de kan rett og slett pådra seg sjokk....!!!
For å komme til spisebordet,må man åle seg forbi et hav av engler................,skilt og annet småsnacks !
Et rotete innlegg.......men slik er livet her i heimen,om dagen !!! Reality-blogging.................?....! Kos deg iallefall,og ha en finfin helg,litt på forskudd :)

3 kommentarer:

Turid sa...

Et herlig innlegg -kjenner inspirasjon "strøymer" på. Kos dæ i høstmørket!

63 grader nord sa...

God bedring! Mye fine bilder å kose seg med i høstmørket. :0)

Stubbetufsa sa...

Du e no koselig!
Sko ha vært dær i det kreative rotet ditt!