16. okt. 2011

Hekta på kongler......og furu !

Heisann,håper dere har hatt en fin helg ! Det har vi ! Og nå er det fullt fokus på produksjon,igjen.....så da snoker jeg rundt på nettet,etter inspirasjon :) Og finner egentlig litt for mye........jeg har jo bare to hender.....strengt tatt,bare en ;( Iallefall bare en som virker ! Og det passer innmari dårlig,nå i førjuls-stria...nok om det. Jeg er jo utrolig glad i naturlig pynt,og kongler og furu er to store favoritter......som dere sikkert har skjønt for lenge siden....
Gleder meg til å pynte,ute ved inngangen,allerede.....sinkbøttene er gode til så mangt ! Men jeg kommer nok ikke til å sette den på stuebordet....som her ! Her var det veldig fint,på et røfft bord ! Likte også det fine speilet.....og kransen !
Og disse søte putene !!! Var de ikke koselige ?
Denne fikk jeg en ide av........så nå ligger det noen varer her,som har samme motiv,og dem har jeg malt.......tidkrevende som fy,men arti' læll !
Morsom denne også,for dere som kan strikke ! Jeg kunne aller nådigst sydd noen små julestrømper,og brukt ideen.....for den var jo litt søt ;)
Disse var bare utrolig vakre,med speil.......ser for meg et stilleben,et gammelt stort speil,noen store kongler,en vase med furukvister,og disse..........ja,du skjønner....?
Ingen snø hos oss enda,men dette så da koselig ut......kjenner jeg gleder meg til å se snøen lave ned......joda,jeg mener det :) Ingenting er vakrere på vinteren,enn å gå,eller sitte,ute....og kjenne fnugglette snøkrystaller lande på kinnene og nesen.....for så og komme inn i varmen,og sette seg ned med et fint interiørblad,og te i koppen,foran peisen :) Gjelder å kose seg....og se kosen i alle årstider....jeg liker heldigvis alle 4 ! Selv om våren er best,går det jo ikke an å tenke på det NÅ.......! Man skal jo kose seg masse,før den tid :)
***************************
Nå,tilbake til maling.......av furukvister ;) Kos deg da,og ha en ny,god uke ;) - Klem-

8 kommentarer:

No.15 sa...

Mange vakre inspirerende bilder.

Ønsker deg en fin ukestart.

klem, Lise

Brocante sa...

sa mange koselige ting! Internett er bare helt supert - millionvis av gode ideer !

Grip dagen sa...

Gud så flott en tavle du hadde snekret! Jeg elsker dører med Z inni. Jeg pynter gjerne med slikt både ute og inne.
Da jeg tok bilder av varer til Skulehuset kom julestemningen snikende. Nå har den slått meg helt ned!
Jeg har plukket enda flere grantrær som pynter opp på trammen og inne i vinduskarmen. Har litt oransje rognebær som tilbehør, så ikke naboer begynner å gå julebukk før tiden...
En får energi av å lage ting, ikke sant!?!
Kos deg videre. Klem Marit

Anonym sa...

Hei sann!
Jeg synes du lager mye fint, og her var det masse inspirasjon. Jeg fikk en ide til de julestrømpene, hva med å gjenbruke gamle strikkegensere? Da kan du sy strømper som ser strikkede ut?? :)
Liker bloggen din.
Hilsen Ann-Kristin.

Bestefars Verksted. sa...

Tusen takk for tipset,Ann Kristin !!!! Det var jo kjempelurt :) Og hjertelig takk for fine ord,om bloggen :)

Merethe sa...

Du finner mye fin inspirasjon som du deler villig med andre. har faktisk kosa meg i høst tross en sommer som har regnet bort. :) Men det har vært sol og det er så godt. Viktig at vi kan kose oss i mørketiden også ja. :)

mormor sa...

her pøser regnet ned i dag,men det gjør jo ingenting når man får så mange gode ideer her!!!! har vært ute og henta meg et juletre,det står til pynt ute på trappa;) ha en fin dag,selv om det skulle regne!:)

VillaVårfrubakken sa...

Hei, alt vel her , bare lavt enrginivå. Må si du imponerer meg med vakre ting, de kassene i et innlegg under var kjempestilige.

Ha en superfin uke og klem fra meg.