18. okt. 2011

Prising,pakking,- pakking og mere prising !

Nå setter jeg meg med kaffekoppen,åkke som ! Så da kan dere jo få se et lite utvalg.......her går det i prising og pakking,og jammen tar det tid ! Men godt å få det unna.....så man kan starte på ny frisk :) Fikk ny plankestabel igår,og den står bare og venter....
Det går mye i bilder,som dere ser.....og stadig må jeg prøve nye tekster....
Prestasjonsangsten må jeg bare plassere lengst bak i hodet........og satse på at noen kunne tenke seg disse på veggen,over barnesengen :)

Et trehvitt fat,kjøpt på loppis av rørleggerens søster,har jeg kamuflert slik.......! Tusen takk Elisabeth :)
Føler det blir mange jentemotiver her.......
-men det er ikke så lett å finne servietter med gutter ! Ønsker meg noen nostalgiske........det er jo ikke bare små prinsesser som skal sove søtt :)
Det var dagens lille kaffepause,og smakebit :) Ser du noe du liker,er det bare å gi et pip ! Imorgen sendes englebilder langs E6,så det aner meg at noen skal ligge under juletreet om noen uker :) Og det er jo koselig,syns jeg.......så takk for bestillinger,alle dere som venter på pakker :) - Klem fra meg !

8 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte saker du har laget. Du må være stødig på hånda som maler så lekker tekst. Nydelig.

Falt veldig for inspirasjonsbildene under her. Jeg har fått tak i en gammel kjelke, den blir fin å ha til advent og jul. :) Kommer forresten julereportasje fra huset vårt snart. :))

Janne i Fagerlia sa...

Meget vakkert alt sammen!

Min stil sa...

Åååh, de var supersøte. Du er bare sååå flink, atte :) Helt imponert.
KLæm Susanne

Elin sa...

HEIIIA DU!!Gurimalla så fine ting du laga =)Takk for koslig kommentar på bloggen min =) Ja det du nevnte om oppussing og ommaling på hyttan her,den tanken slo me da e første gang åpna døran her på campinghytta..såå mørkt og deprimerende =/ E va snar å nevne tel dem at e va ledig tel både d ene og d andre..men dem har ikje trengt me ennu ser det ut til..så vi får nu se ka som vil skje =)klemm fra Elin

Puumuli sa...

Härliga saker! Du är behändig, du!

Kram
Sari från Puumuli

Anne sa...

Kjempefint alt sammen :)

Blåveispiken sa...

Du er sååå flink!! Helt imponert :o) Og så mange flotte inspirasjonsbilder du viser i forrige innlegg :o)
Ha en super kveld! Gode klemmer

Jeanette sa...

Så mye lekkert:-) hvor mye tar du for disse bildene???

klem jeanette