8. okt. 2011

Fra høst til vinter,inatt....?

Brrrrrr......nå er det kaldt,altså ! Jeg regner derfor vinteren for åpnet.....for nå er det null grader ! Det er nesten et sjokk.......for så brått har det kommet,med kulden..men vi skal ikke klage,for all del.
Høstfargene er vakre nå......skarp luft......
Har kost meg ute idag,med å plante om trær,og et rosentre på stamme,som må overvintre innomhus....og tatt inn alle geraniumene. En hel jobb,men bare kos....satt inn hagemøblene,og ryddet litt plass i garagen,så man kan komme seg til saga !! For her skal det sages julevarer......
Godt å få unnagjort slike ute-ting,så nå er vi rede til å ta imot både stormer,- og snø......men det haster ikke,altså :)
Godt å kunne konsentrere seg fullt og helt om juleproduksjonen,for den bør være ganske stor i år..........har fått spørsmål om å stille på tre messer,men er litt i tenkeboksen....det skal jo være litt kos også,ikke bare stress......og hvor mye varer man må ha,er jo umulig å vite.....
Men innimellom alle juledubbeditter,må man jo ta seg tid til å nyte fargene...........ute ! For de er der........og jeg SER dem,gjør du ? Noen lurer på HVORDAN jeg kan legge merke til slike alminnelige ting....? Fargene er jo bare der,akkurat som de pleier....?? Vel,vel.......så ser vel jeg mer enn de fleste,jeg ser etter motiver absolutt over allt,nemlig !
Øynene på stilk,året rundt.......er det ikke et sommermotiv,ja så er det jo et høstmotiv.......ikke sant ? Plutselig ser jeg en grein.......et strå..........en stein............en rekved-plank........Rørleggeren pleier å si at med mitt blikk,- skulle jeg absolutt vært JEGER !!!! Det kunne ikke passet meg mindre,for å si det sånn......jeg elsker dyr,og da helst i live.......sånn har det bestandig vært.....
Får med meg det meste,med andre ord ! Og jeg nyter det :)
For jammen er kveldssolen vakker her i Bodø,enten det er sommer,eller høst ! En herlig dag er snart over,og jeg føler virkelig at dagen har vært utnyttet.........nå sitter jeg med ullgenser,- og ullsokker......brrr...... :) Litt hustrig,men litt sjarmerende likevel,denne årstiden :) Kos deg videre,og takk for at du stakk innom :)
Klem fra meg.

7 kommentarer:

Anne på landet sa...

Gnistrende bilder av en gnistrende årstid!

Takk for at du deler de vakre bildene.

Klem,klem.

Stubbetufsa sa...

Huff, ja. Jeg hadde vent meg til tanken om evig sommer, men nå har vi harr regn, snø, sludd og regn i dag, og nå på kvelden er det minus to grader!
Godt jeg fylte opp blomstervasene i går og i dag!
Kos deg med messeforberedelsene!

Gyngestol og kaffigrut sa...

Så vakre høstbilder!

Merethe sa...

Du tar nydelige bilder!! Kjenner meg igjen i det å se motiver overalt. Også er det så spennende når man begynner å se på de virkelige små detaljene. Ja nå kan snøen komme når som helst. Koselig årstid dette også da...:) Ønsker deg en flott søndag. :) klem Merethe

Helt vilt sa...

Flotte bilder du har tatt. De viser virkelig høstfargene fra sitt aller beste!
Ja, her i Valdres er det nok mer vinter enn høst i dag. Når jeg ser ut nå så daler snøen ned. Vi synes det er kjempe koslig!
Ha en fin søndag!
Hilsen Villa Fjelltun/Helt vilt

Grip dagen sa...

Her hadde du fått festet mange fine motiv til linsa, ja!
Jeg bruker fine motiver til å lade batteriene mine med. Helt sant!
Jeg fortalte en dame at å gå en tur i heia gir meg mye mer energi enn en time på et treningssenter. Og MYE rimeligere er det også.
Hun mente da at jeg trenger å "jorde meg". Og det gjør jeg når jeg er ute i naturen. Jeg nyter frisk luft, fine farger, lukter og lyder. Deilig.
I morgen drar vi til hytta for et par dager. Jeg trenger nok å jorde meg ganske mye nå.
For det har vært lange arbeidsdager, og snart braker det løs med julesalg, og deretter skal jeg på jenteferie.... Her går det unna.
Kos deg med saga. Lurer på hva du lager....?
Kreativ hilsen Marit

PS Skal dusje i morgen. Første gang på lenge. Er det rart å skrive det? Gleder meg i alle fall som en unge!
Endelig er badet ferdig. Yipppi!

Turid sa...

Bestandig artig å se innom dæ - takk for stunden!