7. okt. 2011

Hørt om Brandos ?

Da var det helg igjen,og en luftig sådan......her blåser som bare rakker'n !!! Har kost meg inne idag,med vafler og venninnebesøk,og huset ble vasket før kl 8.00 ........det er ikke hver fredag,kan man si ! Med slikt ruskevær,blir man jo påminnet om at vinteren er like rundt hjørnet,og derfor har jeg funnet frem noen fristelser,inne hos Brandos,idag.......jeg søkte på vintersko,og da kom det opp 120 sider......jesp......jeg så på alle til side 14,så var tålmodigheten slutt......!

Tja,kunne blitt vanskelig å velge her ! De har utrolig mye fint,og jeg har bestillt sko derfra flere ganger. Må få skryte av en skjelden god service !!! I sommer bestillte jeg to par sko,men var ikke hjemme da pakken kom,og fikk ikke hentet dem før pakken ble sendt i retur......men ikke kunne jeg få andre til å hente dem,og skoene ville jeg absolutt ha,så jeg skrev en mail til dem........med håp om å få bestille dem på nytt. De sender jo fraktfritt,men det hadde jeg ikke forventet når jeg ikke klarte å få hentet den første pakken.....Men plutselig kom ny hentelapp i posten,de hadde jammen sendt dem tilbake til meg,uten noe som helst krav om porto......all ære til dem !!! Det kaller jeg GODT GJORT !! Så jeg kan anbefale dem på det varmeste ;) Nå skulle jeg ikke handle idag,men tenkte dere kunne få se noen fristelser.....i tilfelle dere trenger noen nye :) Nå skal jeg lime........og rive papir..........hørtes det snodig ut,sa du.....? Jada,jeg er jo ikke helt eller malen,vettu......englebildene er ferdig til lakking,og nye prosjekter er allerede godt igang ! Kos deg,og ha en fortreffelig helg :) Her i huset,kommer den nok til å bli brukt på hobbyrommet !! Som så ofte før....... !

3 kommentarer:

anneskreative sa...

Mye lekkert du har funnet fram,,,,jeg har også handlet hos Brandos flere ganger, og er kjempefornøyd , både med skoene som så absolutt svarte til forventningene,,,,og som du sier ,,,,servicen.
Lykke til med valget.
Anne

Anne (Moseplassen) sa...

Jeg får meg ikke riktig til å handle klær på nett, og enda mindre sko. Må prøve alt, og selvom man kan sende tilbake så blir det mye sending av sko før jeg finner noen som passer. Men det er fryktelig fristende da, hyggelig å handle hjemmefra med mye større utvalg.

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Har handlet der flere ganger! Genialt med fri frakt og retur,- da har en jo ingen ting å tape:)
Handler generelt mye via nettbutikker da tiden ikke strekker til til shopping på andre måter. Veldig greit sådan:)

Finner du noen gamle og spesielle vinduer så slå til;) De jeg har brukt i "utestugan" (og i stuen i huset) kjøpte jeg fra et gammelt hus i Valdres lenge før vi kjøpte huset vi bor i nå,- med tanke på at jeg nok en gang ville få bruk for de:) Og det fikk jeg!

Ha en fin helg!

Cat:)