27. nov. 2011

Tusen hjertelig takk !!!!!

Phuuuuuu,da er en hel messehelg over.......og jeg sitter litt sliten,men veldig,veldig glad,og henter meg litt inn........man må liksom "lande" litt,om dere skjønner..etter å ha jobbet mot dette siden September,og plutselig så er allt over. Man sitter igjen med mange koselige bekjentskaper,mange fine ord........og ikke minst all ros om bloggen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Herremin.........man tror man lever anonymt......med sin lille blogg,som absolutt er veldig beskjeden ! Så bakoversveisen vokste seg stadig større,ettersom helgen gikk.......og flere og flere damer kom bort,og sa at de kjente både meg og rørleggeren........da skjønte jeg jo tegninga :) Men av over 100 utstillere til sammen,så lurte jeg jo litt på hvordan de visste at jeg var meg........eller Bestefars Verksted....? Jeg viser jo ikke så mye av varene på bloggen.........men tydeligvis nok til at jeg ble identifisert :)
Her holder jeg på med styling,på fredag.........englebildene er kommet på veggen,og nesten allt er klart. Rundt meg er det både lappeteknikk-damer,strikkedamer,vev-damer,maledamer,scrappedamer,juledekorasjon-damer ,- og mange andre utstillere.
Og rørleggeren flyr rundt og fotograferer.......! Jeg hadde dratt med meg både gamle kjøkkenting,og diverse,for å lage et miljø rundt varene,men jammen ble det fullt,gitt..........og jeg som var redd jeg skulle ha for lite varer ! Det hadde jeg ikke..........! Og da flere kom og sa at jeg hadde messens koseligste stand,ja da måtte jeg nesten tørke en tåre...............for da må jeg jo ha gjort noe rett,iallefall :) Jeg liker jo så godt å lage slike settinger,så jeg kunne gjort dette hver dag,jeg.......spørsmålet er jo bare HVOR ??? Flere avtaler ble gjort,om hjemmebesøk for å handle mer.........og klart man sier ja til det !!!! Tror jammen jeg kommer til å sovne med et stort glis rundt munnen,inatt :) Så tusen,tusen takk til alle dere som gjorde dere til kjenne,og hilste på meg,det var virkelig til å få arbeidslyst av.......så nå er det bare å svitsje over fra jul,til neste sesong av vår-varer !!! Men først litt julepynting i heimen :) Her har ikke engang julestjernen kommet ned fra kvisten......ligger litt etter skjemaet,kjenner jeg :) Ydmyk adventsklem fra meg til dere alle :)

4 kommentarer:

Mor Ingjerd sa...

Kjære Mona
Dette var hyggelig med en vellykket messe. Gratulerer. Ta imot all rosen du får for det har du ærlig fortjent . Tro nå på at TINGENE DU LAGER ER VAKRE.
Ha en fortsatt fin uke begge to
Glad i dere

Grip dagen sa...

Vel blåst, er det ikke det det heter? Det er kanskje ikke de rette ordene nå da stormen raser over landet.
Det er prøver å si er gratulerer med vellykket messe! Så herlig når det er over. En blir fyllt av energi fra positive mennesker. Slikt gjør godt i en kreativ kropp!
Og kreativ og flink er du!!!
Jeg elsker også å dekorere og skape stemning både her og der.
Jeg kunne også tenke meg å jobbe med denslags! Det er herlig å få være kreativ!
Idag laget jeg "naturlig jul" utenfor en klinikk som driver med alternativ behandling!
Jeg sverger selv til slikt for å holde skuldre og rygg i vater...
Nå gir svibler, mose og kongler kundene et godt førsteinntrykk!
Jeg storkoser meg slikt pyssel!
Håper du har landet og får tid å skape julestemning hos deg selv nå. Det fortjener du!
Klem Marit

Bringen Blomster sa...

Gratulerer med velykket messe! :) Ikkje rart det ble en suksess så flink du e! :) Sku gjerna ha vært på den messa, men det e altså ikkje bare bare å beveg seg over vestfjorden på denne årstida! :)
Kjøpt jo to fiine skilt av deg i fjor, et til meg selv og et for å gi bort. Men sannelig fant e ikkje begge skiltan i ei eska nu... :)
Får se om e klar å gi det bort i år, eller om e end opp med begge to :))
-synnøve-

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Herlig blogg !!
Du har fått en ny følger :))

Klem heidi