23. nov. 2011

Og allt må jeg prøve meg på .....

Med mer eller mindre hell.... ! Har aldri prøvd med på tyttebærlyng-krans........men nå ser jeg at mange lager disse,og ettersom snøen enda uteblir,så var det jo lett som en plett,å finne materiale !
Rørleggeren var med i skogen,han skulle også plukke tyttebærlyng.......sa han...........!!! Men han bommet visst en smule.........og kom tilbake med bare blåbærlyng :) Det er jo like fint det,syns jeg.........så jeg var bare glad,og har brukt opp allt ! Har vært en tur og sanket mere idag........masse fint man kan kreere av dette :)
Lagde først en ring,av onkels gamle hesje-streng,så var det bare og begynne å fylle på med lyng. Masse lyng.........lag på lag.......fikk ikke helt dreisen på dette,men etterhvert ble den iallefall tett......øvelse gjør nok mester....så jeg må kansje driste meg til å prøve meg på fler.
Så skulle den jo henges opp,men med hva........hvit sløyfe.......rød sløyfe........eller en grovere variant ?
Det ble ja takk,begge deler.......må ha bittelitt rødt,vet dere....hihiiii :) Så dette kan jeg tåle...
Feilfri er den definitivt ikke.....men jeg tåler å se på den,uten å gremmes,så den kom da opp på veggen...
Måtte prøvehenge den,ved døra......men hvor den henger til jul,tja....si det. Men nå har jeg iallefall prøvd det også ! Kreative utfordringer er tingen !!!! Har kost meg idag,med besøk og tur i skogen,så nå har den kreative delen av meg,roet seg noen hakk.......rart det der,når man er i messemodus,da føler man presset,24 timer i døgnet....livredd for å ikke ha noe salgbart,og tenk om mange andre har det samme.......huff......det får gå som det går,vi er vel over 100 utstillere,tror jeg........så da er det jo mange om beinet. Jeg har dratt med meg en halvstor bjørk,til å henge noen varer på........og gleder meg bare til å style ;) Ser dere etter helgen da,nå blir det bedre tid til blogging,vil jeg tro :) Og tusen takk for gode ord,dere er jo så snille :) Takkeklem :)

7 kommentarer:

Turid sa...

Kjempe søt krans - du e så flink-helt imponert over alt du får til!

Gry sa...

Den ble kjempefin! har laget tyttebærkranser før, men synes de tørker så fort ut. Tror det er noe en kan sette lyngen i først så den skal holde lengre. Så det på ei messe i Trondheim en gang... Ja, er det ikke flott at vi har vårvær nå på vinteren!! Har dessverre ikke fått være så mye ute, er så forkjølet og har så stygg hoste.
Hvor har dere julemesse, og er det nå til helga? Lykke til i alle fall! Klem : )

fryd&forandring sa...

Den ble jo kjempefin!! Litt annerledes med et slikt bånd til oppheng, men absolutt fint og "julete"! Kan hende det blir litt herming altså!

Masse lykke til på julemesse, det går nok bra! Bare husk å prise alt!!

Klem

fryd&forandring sa...

Oi, scrollet nedover her -kan du ikke tipse meg om hvor du har kjøpt papirposene i forrige innlegg!??

KLem

h.espe sa...

Den ble jo kjempefin!!! Fikk absolutt lyst til å ta turen i skauen, og se etter lyng jeg også.. ;)

Fin torsdag til deg!

Klem fra Hildegunn

Merethe sa...

Dette ble en vakker krans. Det er ikke antydning til snø her heller. Mildt og godt i november...merkelig mildt er det. Ha det fint. Klem Merethe

63 grader nord sa...

Så søt :0)