22. nov. 2011

Siste innspurt i kaosheimen !

Ja,for kaos,det er det........her er så fullt av esker og diverse,med varer,at jeg må gå som i en labyrint,bare for å komme til dataen ! All spising foregår i sofaen,for bordet har jeg jo knapt sett,siden September.......riktignok har det vært ryddet innimellom,men jeg kan love at det varer ikke lenge !! Men nå ser jeg en ende.........alle glassene er ferdigpyntet.....
Jeg har ikke noe i dem.........tenkte de kunne fylles etter ønske,og gis bort som en liten gave :)
Tok ganske så mye tid,å dekorere disse,med såpass mye stæsj på.....men koser meg !! Det som er utfordringen,er å prissette dem.......og alle andre varer.
Ble en hel liten flokk ! Gleder meg til å prøve å lage en krambod-følelse........jeg har snekret to hyller (også de til salgs) som dette skal stå på,så jeg håper å få til litt gammeldags kjøkkenstemning :) Mye brunpapir........og nostalgiske bilder.......er viktige elementer :)
Når jeg ser disse to,så tenker jeg på solsikkefrø..........det skulle jo nesten vært det,inni posene.....! Men det er det nok ikke.........bare sjokolade og peanøttcookies ! Ikke sunn kost, for dompap eller en kjøttmeis,akkurat :) Har jo lagd disse posene i flere år nå,men har aldri fyllt dem med kaker,og solgt dem på messer...men syns jo det er koselig med noe spiselig,i sånne settinger :) Før har jeg fyllt dem med telys.....men nå ville jeg prøve noe annet !
Så dette har jeg gjort idag.....bakt årets første kakeslag ! Når jeg gjør sånne juleting,liker jeg og ha det ryddig og stemningsfullt,med julemusikk i bakgrunnen........men regnvær og 6 varmegrader,gir meg ikke den store julefeelingen ! Nå savner jeg litt snø,faktisk...........ingenting er vakrere enn dalende snøfnugg !!
I morgen håper jeg og få lagd noen dekorasjoner,liker å kose meg med slikt ute.........men det er jo så vått......! Fant så mye fint blåbærlyng i helgen,må se om jeg får noe ut av det.........sammen med andre materialer ! Og inatt kom jeg på enda en ny ide,skal si det var vanskelig å sovne,ja.......jeg grubler enda på om jeg kan rekke å få den satt ut i livet i år,eller jeg må lagre den på neste års produksjonsliste........ja,for jeg er allerede igang med å notere ideer ! Kan bråvåkne med en ide,midt i natten,og da kan jeg egentlig bare stå opp,og sette den ut i livet,selv om jeg vet det er heeeelt uten et snev av sunn fornuft ! Det bobler av inspirasjon i tankene mine,kjenner jeg bør ønske meg noe beroligende av julenissen,i år.......og om han ikke har tenkt å gi meg det,ja da bør jeg sannelig få et stort,isolert hobbyrom !!!!!!!!!!!!!!!!! Og der bør det være plass til saga,for jeg har sikkert 100 tegninger på ting jeg vil lage,målsatte sådanne,og ferdige til bruk !!! Håper bare jeg har vært snill nok.....jeg prøver jo tross allt, 365 dager i året.... :)
****************
Mange spør meg om tapen i forrige innlegg,- den,som allt det andre,var fra Cox & Cox. De har så mye lekkert.......sukk :) Kos deg,og ha en finfin tirsdag :) Ooooopsss,klokken er halv 6 på morran....og jeg er akkurat ferdig å farge håret.......litt vanskelig å bestemme meg,er jeg morrafugl eller nattugle......litt av begge,kansje..i disse juletider er allt lov !!!

5 kommentarer:

tinemor sa...

Så flink du er!
Gøy når kreativiteten bobler over
Ja, mang en gang kunne man tenke seg flere timer i døgnet du ;-)
Klem

Merethe sa...

:) det er vanskelig å sove når ideer dukker opp. Lå her en natt og fablet om et sy prosjekt... jeg stod ikke opp da. :) Fine pyntede glass og poser hos deg. Ha det fint. Klem Merethe

Frøken Fryd sa...

Hei:)
Må bare si at jeg bøyer meg i støvet!! Du er jo så utrolig flink!:) En stor inspirasjon for meg:)

Anne på landet sa...

Du er jammen meg en kreativ nattmorgenfugl, hihi.

Kjekt å se alle disse prouktene av din kreativitet.
Du kommer til å gledde mange til jul.

Takk for titten og klem fra meg :o)

Husmusa sa...

Hehe, snakk om boblende inspirasjon :) Så gøy at du har fått skikkelig fart i kreativiteten :) Det er mye mer moro enn når man må lete etter den.. :/
Hadde du stand på Lillestrøm i helga, Hjem & Hobby- messa? Jeg så etter deg der (for jeg hadde det for meg at du skulle stille ut). Hadde lommeboka full av cash og greier (hehe), men jeg så deg ikke. Var du der?