19. nov. 2011

Det nærmer seg..........

Heisann :) Hodet er tomt,så om det står mye tull,så bare overse all tekst.......hihiii :) Jeg lever jo i min lille boble,og konsentrerer meg kun om å bli ferdig til neste fredag,når standen min skal pyntes. Og helst fylles til randen.....og gjerne tømmes,også :) Det finnes ikke mye nisseting her inne,så det kan jo hende jeg bommer totalt.....i og med at det er det jeg har produsert før om årene. Kommer det mange av mine "gamle" kunder,vil de nok se et stilskifte !
Julekortene med Jesus-barnet,lagde jeg i fjor.......
Igjennom året har jeg samlet glass,noen til lykter,andre for oppbevaring av diverse julegodt :) Ingen er ferdigstylet,for bildene tok jeg for 5 minutter siden,oppå arbeidsbordet !
Bokser fulle av gamle mynter,kommer godt med.......jeg bruker dem både på lykter,glass,-og julekort !
Den gamle verktøykassen fra loppisen,er fyllt med julekort og julevimpler. Har 3 varianter av vimpler,i år.........alle i gammel stil.
To halve tønnebunner,som jeg fikk av mamma........har fått nytt liv,som skilt. Kansje får de henge ved en inngang,og ønske God Jul til husets folk.......................... Kjenner jeg er litt oppbrukt i hodet,om du skjønner......jeg begynte jo på julevarer i September,og har sittet ved arbeidsbordet VELDIG mange timer,siden da. Har knappt beveget meg utendørs.......tro det eller ei ! Akkurat nå vil jeg bare ut i skogen og plukke grønn mose,og litt kvister,men jeg må vel vente på dagslys,kansje..... :) Skal bli godt å lage noe grovere,man blir jammen støl i skinka,av å sitte på en stol,å klippe i en uke i strekk,bare avbrutt av litt søvn,sånn dann og vann.... har også vært på loppis og kjøpt noen gamle skøyter,som skal pyntes med furukvister,og diverse :) Håper å få lagd noen dekorasjoner også,men det får jeg ta som det kommer,været er ikke helt topp om dagen,kan man si.....men det får gå,i skogen skal jeg,før helgen er omme ! Men kos deg så lenge,og utnytt helgen...du også ;) - Klem fra meg.

5 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Jeg skjønner ikke hvor du henter tiden og ideene fra. Du lager jo så mye fint. Jeg har plutselig fått en voksen sønn på arbeidsrommet, så jeg har måttet innta stua, og i dag skal vi ha middagsgjester, så nå har jeg flyttet rotet mitt ut av den. Lykke til på salgsmessen. Her blir det nok penger å tjene!

mormor sa...

det er bare en ting å si:nydelig,nydelig!!!! skulle gjerne vært på den salgsmessa,har forelska meg i de papp-vimplene!!! ha ei fortsatt fin helg;)

Stubbetufsa sa...

Du får nok produsert mye som blir solgt, frykt ikke for det!
Det er godt å skifte litt på hva man lager av og til. Jeg kan holde på med en ting lenge, lenge, og må slite meg ut av den...
Lykke til!

Bringen Blomster sa...

Du er så dyktig!-Så mye fint!
På hvilken messe er det du skal ha stand på??
-synnøve-

Grip dagen sa...

Skulle gjerne ha besøkt messen din! Så mye flott du lager!!!
Jeg jobber i "rykk og napp" for tiden. Driver med litt jobbsøking og må derfor få alle prosjekt hurtig unna, slik at jeg ikke har så mye på gang samtidig. En spennende prosess som gir meg sommerfugler i magen.
Kjenner at jeg er klar for nye utfordringer. Men det er viktig at det kjennes 100 % riktig før jeg slår til.
Lykke til med innspurten. Tenk så godt når det er over!
Jeg leverte nettopp en kjempebestilling. Da jeg kom hjem følte jeg neste at jeg svevde. Så god følelse når jobben er ferdig, rotet ute av huset og kunden fornøyd!
Juleklem Marit