14. nov. 2011

Ut av juleboblen......

Her går det i ett med vareproduksjon,og dermed veldig lite blogging.......men nå måtte jeg bare tenke på noe annet,en liten stund :) Må ta seg noen pustepauser,for ikke og gå lei.......og da ramler man ut på nettet,etter juleispirasjon til pynting ...i eget hjem.
Gleder meg også til å pynte min egen stand,på messen,og ideer skrives ned på rakke og rad. Noe stasj er pakket ned allerede,mens noe,som ferske furukvister,må jeg nok vente litt med :)
Moen pakker skal også pakkes inn,for å vise både julekort og tags........ Likte godt denne teipen !
Så søtt ! Og med en røff tag på,blir det helt i min stil :)
Gleder meg også til å ta frem julepynten igjen,jeg er nemlig utstyrt med korttidshukommelse,så når eskene åpnes,blir jeg like forundret hvert år......over hva jeg har........lyslenker for eksempel.........*kremt*....mange lyslenker.........
Man pynter kansje ikke med ved.......? Men jeg elsker jo naturmaterialer,så jeg syns faktisk at det er vakkert.......og i en tøff kurv,ser det jo ikke stygt ut :)
Ser at det er mye julepynt i dystre farger i år......passer meg midt i blinken,ettersom jeg ikke er så rød-frelst ! Litt må jeg ha,men ikke mye,da plukker jeg det bort,rimelig fort.....vet ikke helt hvorfor,men det blir liksom litt MYE og intenst....
Juksefuru og gran er en sikker vinner,derimot ! De legger jeg overallt....oppi fruktkurven........på en hylle.........over de gamle vinduene på veggen.......på et lysfat,ja kort sagt mange steder !
Akkurat nå er det hjerter jeg produserer,i flere materialer......og med ganske mye glitter og stas,på......! Kom plutselig på en ny ide,inatt...........så da ble det nattevakt på meg........hihihiiiiii :)

( Alle bilder,Cox & Cox)
Men enda har jeg ikke begynt å handle julegaver......og det vil jeg helst ikke tenke på ! Ser jo at mange er så godt som ferdig......??!! Kjenner jeg blir svett........Men,men,- det kommer nok,når messa er over,og stuen kommer til syne igjen,for nå er den sannelig ikke mye representativ.......!!!!!!!!!!!!! Kos deg videre,nå skal det lages lasagne og salat :) Flaks at man husker å spise,innimellom........akkurat som man ikke har noen kilo og gå på......... !!!! - Klem fra meg :)

11 kommentarer:

Merethe sa...

Det er så mye fin julepynt å se rundt omkring. Og det du viser intet unntak. Vi har ikke handlet så mange julegaver enda men har alt på liste så det skal være fort gjort.
Her males det for fullt på kjøkkenet. Håper at jeg blir ferdig å male før jul i allefall :)ja ja..jul blir det uansett. Ha det fint inni din juleboble ;) og veldig koselig når du stikker ut en tur i blant. Klem Merethe

mormor sa...

skulle gjerne vært på din julemesse!!!!! der er det sikkert myyyye fint! jeg er såogsi ferdig med julegavene,mens nå vaskes det før jeg kan gå igang med baking og pynting;) ha en solskinnsfin dag!

Grip dagen sa...

"Uten mat og drikke..."
Det er viktig å ta seg litt pauser i arbeidet. Jeg er flink å si det, men overholder ikke dette så godt selv...
Jeg begynner å få vondt i både skuldre og hender nå. Det blir litt ensformig jobbing. Har bestilling på så mange skilt. Puh.
Julestemningen har kommet. Og til helgen arrangerer vi det første julebordet her i heimen. Det blir gøy! Grantrær og meny er på plass. Slikt liker jeg svært godt!
Tenkte å blogge om jul fremover nå. Jeg har så mange tips på lur, greitt å dele litt med seg.
Lykke til med dine kreativiteter.
Klem Marit

Anonym sa...

Åh.. det er så mye fiint! Så masse fine inspirerende bilder!! Men hvor får man tak i så fin teip da??? den var jo helt fantastisk!!
Ha en fantastisk dag!

Beth sa...

Åååå, jeg bare elsker alle disse førjulsinnleggene dine!
Det er såå mye fint å se her...

Anne på landet sa...

Oj,ojoj, så mye fint inne hos deg. Nå har jeg rullet nedover og virkelig kost meg. TAKK for masse fin inspirasjon :o)

Klem fra Anne på landet..

Rut och Signe sa...

Så mycket fint julpynt! Inspirationen spirar och man blir så sugen på julen nu fast det är flera plusgrader utomhus. Lite snö skulle sitta fint.

Kram Marie

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Koselig juleinspirasjon! Den blondetapen var jo bare helt nydelig! Vet du hvor man kan få kjøpt den?
Nesten for fin til å bruke;-)

Her i huset er vi godt i gang med julegavene, men kjenner jeg meg rett blir det samme stresset rett før den 24 uansett hvor tidlig jeg begynner;-)

Kos deg videre med den flotte vareproduksjonen:)

MumsiMumsan sa...

:)
Kjenner julefølelsen kommer snikende her hos deg ja :)
Den tapen var jo kjempe fin - kan jeg spørre hvor du har funnet den?
Ha en flott helg!
Mumseklem fra Vibece

Min stil sa...

Du lager så masse flott og er superkreativ. Ønsker deg lykke til på julemessa og håper du får solgt rubbel og bit.
Kan jeg foresten spørre hvor du har fått kjøpt den flotte tapen?
God helg.
Hilsen Susanne

Min stil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.