10. nov. 2011

Litt vel mye action.......

Bare innom,for å gi et lite livstegn :) Og litt vakker inspirasjon,fra Pottery Barn ! Denne delen av en tønne,som har blitt en nydelig "lysestake",var bare helt topp,ikke sant ??? Ønsker meg veldig en slik,men det blir nok ikke helt lett.....ikke noe vanlig loppe-objekt,en gammel,furet tønne.....men jakte må jeg !


Ser det er mye jul rundt om i bloggeverdenen.......og må si jeg gleder meg til pyntingen,jeg også. Holder meg bevisst borte fra butikker,med fristelser,nå om dagen.......enn så lenge......godt man er opptatt i verkstedet,og ikke rekker å fokusere på så mye annet.
Et nydelig soverom......til og med,med liggende,hvitt panel.......som er helt i min smak ! Enkelt og fint.......syns jeg da.
Må vel ta ned de gamle skiene snart,og skøytene,så de kan få pynte.........men vi har jo enda ikke hatt snø !!! Det er heeelt utrolig,men hos meg blomstrer høstfloksen,og arkitektens trøst,enda !!! Dette klimaet må jammen være helt på viddene......
Jeg gjorde nettopp et skikkelig kongle-funn ! 40 enorme kongler,for en krone pr stk ! Sånt kan jeg like,furuelsker som jeg er....nå ligger de i en kurv,og venter på og finne sin plass,som julepynt.
Nå er det vel strengt tatt,ikke sikkert jeg har behov for flere lykter......men disse var av det uimotståelige slaget !!!!!! Mener å ha sett dem her i Norge også,i en nettbutikk,men husker ikke hvilken.......har du sett dem,og vil tipse meg,blir jeg veldig glad :)
Ikke lett og styre seg,når man ser vakre saker......satt sammen til de lekreste stillebener !
Jeg tenker bestandig at jeg vil pynte enkelt.......men bommer så det suser,hvert eneste år !!!! Det ene drar det andre med seg,om du skjønner.....DET må jeg bare ha fremme,og DET fikk jeg jo,DET har bestandig stått sammen med DET,og DET er jeg jo såååå glad i.......så da blir det som det blir,da.........fullt med stor F !
Er veldig glad i småe grantrær også,som jeg henter i skogen......og tar inn. Litt røff innpakning er ikke så dumt.....masse inspirasjon å hente,ikke sant ?
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ble litt langt mellom innleggene her,men det har sin grunn...på fredag var rørleggeren utsatt for en arbeidsulykke.Det gikk heldigvis bra,men nå er jeg redd han snart ikke har mer flaks igjen,på kvoten sin. Han ble truffet i hodet,av grabben på en gravemaskin,slått overende,og ramlet på hodet ned i en farlig grøft,full av verktøy og stein......heldigvis sto det to mann der,som tok imot ham.......hvis ikke,tror han ikke han hadde vært her nå. Han rakk å tenke......nå blir det svart....akkurat det samme som han tenkte sist,da han falt 13 meter,rett i asfalten,på Elkem i Mosjøen......fordi rekkverket som han skulle holde seg i,ikke var festet rett ! Så man får seg en tankevekker..... På søndag oppdaget vi at pus oppførte seg så rart,hun snudde seg bort,da vi ville kose med henne....og så at hun hadde en liten kul på den ene siden av magen. Igår var den blitt så stor,at den hemmet henne både når hun gikk,og når hun la seg....så idag fikk vi endelig time hos dyrlegen. Og slikt er jo aldri hyggelig.......man frykter jo det verste. Vondt i magen,fikk jeg......og dyrlegen kunne fortelle at dette var nok ingen selvforskyldt skade ! Hele siden av magen bærer preg av en alvorlig klem-skade.....kulen gikk nesten fra ryggen,og ned til buken....stakkar pus,hun ble bedøvd for og sove i tre timer......etter 5 minutter strakk hun hodet opp,og så på dyrlegen !!!!! Han trodde ikke sine egne øyne.......! Hun skulle aldeles ikke sove nei,og det har hun enda ikke gjort ! Makan til krefter,i en bitteliten kattepuskropp :) Så nå ligger hun på badet på isolat,fores med snadder,og tunfisk..........men hvem som har gjort dette mot henne,vil jeg ikke tenke på engang. Det viktigste er at vi kan kose oss med henne......rørleggeren må jo ha henne sammen med seg på sofaen,hver eneste ettermiddag,tradisjonen tro :) Og jeg,jeg er bare glad at jeg har dem begge her.......marginene er veldig små,noen ganger.

7 kommentarer:

Turid sa...

Bare en klæm te dæ- og så takk for at du minner oss på at ingen ting er selvfølgelig!

Stein sa...

Huffda! Det var da veldig nære på for rørleggeren! Så bra at alt gikk fint likevel. Avstandene mellom små og store konsekvenser er virkelig minimale noen ganger. Det får oss til å se hvor skjør tilværelsen virkelig er.
Ha en riktig fin høstuke!

VillaVårfrubakken sa...

Ja av og til får man en påminnelse som man godt kunne ha vært foruten....
Masse fine inspirasjonsbilder fra deg....ha en fin fin torsdag...klem

VillaVårfrubakken sa...

Ja av og til får man en påminnelse som man godt kunne ha vært foruten....
Masse fine inspirasjonsbilder fra deg....ha en fin fin torsdag...klem

Grip dagen sa...

Godt dere slapp med skrekken, både to- og firbeinte. Det er forferdeig når ens nærmeste har det vondt. Og med ens nærmeste mener jeg selfølgelig dyr også, de er jo endel av familien.
Min far er kreftsyk og det har gitt meg en vond klump i magen. Jeg prøver å finne på ting sammen med pappa og leve MYE.
Det går somregel greitt, men helt brått kan jeg bli slått ut av frykten som henger over oss. Det kan være en sang, en tanke eller noen som spør meg om pappa. Da går jeg helt i kjelleren.
Vel, det eneste en kan gjøre er å kravle seg opp igjen. Kreativiteten er noe som hjelper meg å holde meg oppe. Og her hos deg fikk jeg fin inspirasjon idag!
Tusen takk skal du ha.
Ta vare på hverandre og ha en flott dag!
Klem Marit

mormor sa...

klem til deg-godt at det gikk bra med menneske og dyr;) takk for masse inspirasjon,IGJEN;) ha en fin kveld!

Husmusa sa...

Håper det går bra med rørleggeren nå... Skumle greier altså.

Kjempefine inspirasjonsbilder du la ut. Absolutt flere ting jeg kunne tenke meg der :)