16. des. 2011

Enda mere juleinspirasjon ?

Ja,kansje du også liker å drømme deg bort i andres julemiljøer,for litt input :) Ikke så mye som skal til,noen ganger......en stabel med ved,inni en kasse,er jo vakkert i seg selv :) En julestrømpe,og en julestjerne........så ser man at her er det jul ! Her kunne jeg godt satt meg til rette,med en god interiørbok :) Rart at jeg,med alle mine dubbeditter,stadig drømmer om en enkel stil.......!!! Tror jeg må være todelt,på en måte.......
Jaja,juleinspirasjon kan jo være så mangt..........likte så godt disse enkle juletrærne,men hvordan de lages.....? Er jammen ikke sikker.......men det kan vel ikke være så innmari vanskelig,vel ?
Nydelig dekorasjon.......helt uten julerødt ! Min fargeskala,uten tvil......
Og lyslenker er jo en sikker vinner,som julepynt ! Med bjelleklang,til og med..........og røde sløyfer :)
Et vakkert sengetøy ! Men om jeg hadde fått lov å henge tre julestjerner på soverommet,neeeeeeeeiii der må jeg si jeg er en smule usikker !!! Den ene henger jo liksom oppi senga,for å toppe det hele....... ! Nei,den der hopper vi over...og det gjør vi ang.lysene også........5 kubbelys på nattbordet......? Men fint på bildet,da :)
Kansje ikke å anbefale,å rive tapeten av veggene,for å få et røfft interiør ? Da tror jeg jeg hadde blitt autonominert,til utstemming,i neste uke..... Men det var jo fint......og igjen er det enkel pynt,noen grankvister,og en stor lykt.....sammen med en krans på døra.........her er det uten tvil,jul !
Kan godt bli jul,uten grønnt også..... bruntoner,gråtoner,hvitt......sart og røfft,om hverandre ! For å fått utløp for alle pynte-til-jul-ideene,måtte man vel hatt 5-6 hus.......syns det er veldig vanskelig,jeg.....og bare ha en stil. Og blir det for mye,blir det helt "tivoli",både i leiligheten,og i hodet......
Selv om jeg mere og mere liker det enkle,er det utrolig vanskelig å begrense seg.......lurer på hva som er gjennomsnittet,i antall esker med julepynt,hos oss damer.....? Tør ikke tenke på mine..........som ikke er i bruk.......for her er fullt nok,og jeg har bare brukt to...............?!!
**********************
Nå er iallefall alle kransene lagd,og dekorasjonene.......jeg satt ute til sent igår kveld,med hoderistende naboer som tilskuere.........men DET er jo også en tradisjon,så det kan jeg tåle ! "Du sitter vel her enda,når vi våkner i morgen tidlig "? Ja,sa jeg,det kan godt hende,men vekk meg,om jeg sitter og sover !! Vel,vel.....jeg sovnet ikke,men fortsatte idag........ Kos deg,håper du fant litt inspirasjon,du også.
*********************
Alle bildene er lånt hos Pinterest.

3 kommentarer:

Anne på landet sa...

SÅ vakkert!
Jeg faller pladask for disse duse tonene jeg også.
Masse deilig inspirasjon her.
TAKK for at du deler.

Klem,klem.

Stein sa...

Jeg fant mye inspirasjon her jeg også :-) I de siste årene tenker jeg alltid at jeg kanskje skal gå for en jul i hvite, sølv og naturtoner.. helt til jeg pakker opp juleeskene på loftet. Etter hvert som jeg finner frem de ulike tingene er de jo knyttet til mange fine minner, så da blir det til at jeg har en rød og tradisjonell jul i år også. Men neste år...!?
Ha en fortsatt fin adventstid.

Anonym sa...

De juletræra ser ut som om de er laga av en halvsirkel :)
Ha noen flotte førjulsdager med mye kreativitet :)

Mvh Aina i sør :o)