14. des. 2011

Litt juleinspirasjon fra nettet.....

Først må jeg bare si, at alle bildene idag,er lånt fra http://umla.tumblr.com/ ! Jeg inspireres stadig,av allt det fine som befinner seg rundt om,hos alle kreative sjeler :) Hver jul tenker jeg at i år,da skal jeg få tid til et lite juleverksted,og lage ting til meg selv......men saken er den,at jeg helt til igår,satt og lagde bilder til en god kunde,etter en instendig bønn........så nå har jeg for sikkerhets skyld,pakket bort både servietter og lim,glitter og annet hobbymateriell ! Nå er julebutikken stengt !! Sånn må det være......ellers sitter jeg helt til lillejulaften,for å tilfredstille alle......og det er ikke å anbefale :)
Disse juletreene var så søte,syns du ikke ? Tror jeg må lage noen egne utgaver av disse,til neste jul......kansje hjerter,eller stjerner.....vi får se :)
Nydelige kaker til å henge opp........ser iallefall ut som kaker,men jeg er ikke sikker.......kansje de er bare til pynt. Vakre er de,iallefall......
Og dette var bare utrolig fint......en tom flaske,med et gammelt bilde stukket nedi :) Og dekorert med en liten bjelle,og en kvist......så enkelt,og likevel så effektfullt......
Skulle virkelig ønske at man fikk tak i slikt nydelig innpakningspapir.......! Fint med den lille staven,som er kledd med hamp......og pyntet med hvit sløyfe.
Søte duftposer ? Mye fint man kan henge på treet........for de som har tre ! Jeg har jo ikke plass til det,så den saken er grei........her pyntes en grein,og det som ikke får plass på greina,havner i en kurv !
Da håper jeg du fikk litt påfyll av inspirasjon ? Selv skal jeg gjøre noe av det kjedeligste jeg vet om.............vaske kjøleskap ! Det må til,men "gud-bevare-meg-vel" så kjedelig........og desverre syns det bare,-når det IKKE blir gjort ! Liksom ingen som sier : Nei,nå var det jammen fint og ryddig,inni kjøleskapet,du !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaja,sånn er det med den saken.........iallefall er det veldig godt når det er unnagjort ! ! Nå ønsker jeg meg julesnø,den lille kladden som kom for noen dager siden,ble jo borte like fort som den kom ! Og når jeg skal lage kransene,liker jeg og sitte ute,og se på et hvitt landskap,ikke grønn plen ! Kos deg,og ha en fin kveld :)

2 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye fint du har lagt ut til inspirasjon. Virkelig mange gode tips her.

Anne på landet sa...

Mmmm, TAKK dette var deilig inspirasjon!

Adventsklem fra meg!