8. des. 2011

Kunne ikke dy meg........

Klør det i de kreative genene,ja så er det bare å la det stå til.......hihiiii :) Og som dere jo vet,så er det skjelden ro i hobbysakene,her i gården ! Men nå er det stopp for i år.......jeg lover :) Eneste kreative som er igjen,er kransene til gravene....det venter jeg litt med.
Hvite lerreter er ikke lenge hvite........jeg har vel nærmest mani,for å dekorere dem....
Så nå ligger de nå her,og må vente et helt år,på å finne seg nye hjem.......håper jo på messe til neste jul,også :) Før årets messe,mente jeg å huske at jeg hadde en hel,stor eske,full av nylagede varer,som aldri ble lagt ut for salg,i fjor......bare satt opp,på vent...... Rørleggeren liker best at jeg ikke nærmer meg "lageret" på kvisten,for da mister han all oversikt,visst nok.........jammen sa jeg SMØR !! Hvem tror dere det var,som IKKE fant igjen esken,før messen.....???? Men som likevel fant den,nå når all julepynten skulle ned.........(fnis)........snakk om OVERSIKT du...........!!!! Han er herved oppsagt som lagersjef,med øyeblikkelig virkning !!!!!!!!!!!!!!!!
Tror jeg tar styringen selv,jeg....da har jeg ingen å skylde på :) Og er det ikke salgbart,ja så må jeg nok ta skylden for det også !
**********************
Kos deg,og ha en stemningsfull kveld :) - Med eller uten,engler........

5 kommentarer:

What's in a day sa...

How nice those lovely bags, it is so noce to see all those nice things for christmas!!

Enjoy your evening,
Kram,
♥Eefie

Jeanette sa...

de var jo kjempe lekre:-) flink du er:-)

Janne i Fagerlia sa...

Bildene dine ble flotte. Har brukt de samme serviettene selv i bildeprosjekter. Det er så fint med grått og hvitt.

irene sa...

Fantastisk fine!
Du er jo bare sååååå flink!
Klem Irene

Mariette sa...

Tack för din söta fina hälsning!

Kram Mariette