3. jan. 2012

Godt nytt år !

Først må jeg takke dere alle,som har lagt igjen så koselige hilsener,mens jeg har vært bortreist !!! Dataen hadde jeg med meg,men den ble aldri slått på........og heller ikke interiørbladene ble lest,så da skjønner dere nok at jeg har ikke kjedet meg et sekund :) Men nå er det nytt år,og nye utfordringer.....nye drømmer.......og nye planer ! Og allt av julepynt er endelig oppe på "lageret".....det tar jammen sin tid,og plukke ned allt !
Da allt var pakket vekk,satte jeg meg ned med posten som var kommet,i løpet av julen.....! Der lå jo sommerkatalogene fra både ellos,H & M,og La Redoute........ ! Og i H & M,står det til og med at VÅREN ER LIKE RUNDT HJØRNET !!!!!! Nå er jo jeg en sann drømmer,men der går vel grensen.......vår den 3.januar !!!!!????? Så naiv er jeg dog ikke !
Men man blir påvirket,åkke som.........og det er jo egentlig utrolig deilig å drømme om både rosebed og lange kvelder på verandaen !!! Jeg så et bilde av masse primulaer,i mange nydelige farver.........mer skulle det ikke til,før jeg plutselig kjenner at jeg må innom Plantasjen.....her svitsjes det raskt over,fra jul til vår....og flere lurer på om jeg er godt igang med vår-varer....det er jeg nok ikke. Men det kommer nok,så jeg skal gi et lite hint,når det nærmer seg :)
Derimot har jeg sett på Jdl's nye varer..........og funnet mye fint,som gjerne kunnet havne hos meg ! Akkurat nå er stuen så tom.......alle juletingene tok litt mye plass,tydeligvis...........og jammen ble det egentlig helt passelig med dubbeditter,når de ble tatt vekk igjen........ehhhh....hva gjør jeg da,med allt som ble tatt bort,for at nettopp juleting skulle få plass...?? Liker godt å ha få ting fremme,for at det ikke skal bli kaos i både øyne og hode....
Ikke har jeg tenkt å inngå noen nyttårsforsetter,men naturlig nok,så må jeg visst begynne å være litt kresen,på hva jeg skaffer meg,heretter......! Føles så godt,å ha det litt rolig og luftig,i interiøret.....nye,hvite liftgardiner er innkjøpt til spisestuen,og du som jeg gleder meg til å vaske litt,og henge dem opp !!! Og når det kommer en mildværsdag,så skal alle pelargoniene mine,ut av vinterlagringen,og få et bedre liv i nye potter !!! Da er det bittelitt vår,iallefall i hodet :)
Er vel flere enn meg,som gleder seg til å stikke fingrene i svart jord ? Det er rekreasjon på sitt beste !!!! Jeg har akkurat lagt bort alle juleblad,og hentet frem alle med vår/sommertema.......så egentlig kan H & M bare få rett,at våren er like rundt hjørnet........jeg er med,jeg !!! Sånn i tankene,altså......... kjenner jeg gleder meg til alle blomsterløkene kommer opp av iskald jord,med et lite hint om varmere tider :) Gjør du ?
************************
Klem fra meg :)
************************
P:S alle bilder fra Jeanne d'Arc Living.

2 kommentarer:

Merethe sa...

Godt nytt år til deg. :) jeg drømmer allerede om hagen min... hi hi.. snø og is der nå ja..vakker også i vinterdrakt....faktisk så står min hvite julerose med knupper i vinterkledd hage. Planer om sommerens sysler er klare. Ferdigstille div. prosjekter i hagen. Kose meg med betongstøping osv.. ha en flott dag. Klem Merethe

STEINKJERRINGA sa...

Godt nyttår! Jeg trodde et øyeblikk at du hadde vandret huset rundt med fotoapparat. Her hos oss er det fortsatt jul. Vi hiver den ut den dagen (eller dagen før) vi ser sola komme gjennom Gimsøystraumen - åpningen i Lofotveggen på nordsiden. I dag kjøpte jeg 15 julegaver på salg... Jeg skal sy noe som passer til, så dette blir spennende...