23. des. 2011

God Jul til dere alle : )

Heisann :) Ja,her er det ikke mye hvit jul.....og ikke blir det vel det,heller......det eneste vi er lovet,er luft.......og vann.......! Men,men,-vi står han nok a' likevel ! Jeg har prøvd å pynte litt på verandaen ikveld,men om juletreet står oppreist i morgen tidlig,det gjenstår jo å se....stabilt sideleie,kansje......?
Og tenk at nå har solen snudd......! Det er godt å tenke på,selv om vi har hatt en super høst,.........for vinter har vi jo enda ikke hatt,brøytebilen har enda ikke kjørt forbi huset vårt,tenk det.........ikke til å tro ! Men så bor vi jo ved havet....
Så her satt jeg da,når kransene mine ble lagd........i mørket,med kaffekoppen.......ikke så veldig mørkt da,men.........jeg vet jo hvordan man henger opp lyslenker...... :)
Noen av kransene mine,etter at jeg satte på "sløyfer"......er ikke så glad i disse skrikende røde,når kransene skal ligge på gravstedene. Og ikke liker jeg røde gravlys.......ser det kommer mer og mer av dem,men for meg stemmer det ikke helt........jeg holder meg til hvite. Jeg er jo sær,vet dere.....
Tenk at jeg klarte å lage dem,uten at konglene fallt av,det hadde jeg aldri trodd ! Men de sitter tydeligvis godt, på naturlig vis :) Nå er det bare å pakke dem i takboksen......... boksen blir full av ti stykker,så den er jammen god å ha ! Se for dere at de skulle ligget inni Golf'en.........!!! For der blir det trangt nok,tar jeg ikke mye feil....... :)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ja,det var nok siste innlegg herfra,i 2011.......et år med både sorger og gleder. Slik er det vel for oss alle.......for slik er jo livet. Vi fikk en veldig tøff sommer,og det fikk jo desverre veldig mange,i vårt lille land......vi ble ikke personlig berørt av denne tragedien,men av andre triste ting. Vi vet ikke hva som kommer rundt neste sving,og kansje er det like greit.....for godta det,og lære oss å leve med det,- det må vi uansett...
Julen i år,vil bli en prøvelse for mange......bare på en tur til nærbutikken idag,så jeg tre stykker,som jeg bare aner,ikke kommer til å sitte glade og lykkelige rundt et festdekket bord,på julaften....tilstanden deres sa meg det. Da vi satte oss i bilen,hadde jeg tårer i øynene..... Allt blir så synlig.......i disse dagene før jul. Da vil jeg bare ønske dere alle,allt godt,- både for julen,- og det nye året. Ta vare på hverandre.....Varme juleklemmer fra meg.

12 kommentarer:

Grip dagen sa...

Gledelig jul!!!!
Jeg er endelig tilbake og har mye blogging å ta igjen. HÅper på rolige dager slik at jeg får ta en titt og få litt inspirasjon.
Nydelig utenfor hos dere med trær og lys. Herlig julestemning.
Klem Marit

Hulda sa...

Så fint hos deg. Nydelig du har gjort det på terrassen. Virkelig trivelig og lunt. Likte veldig godt kransene dine også. Fint med strie til sløyfe. God jul.

Beth sa...

For en utrolig koselig uteplass du har laget i stand? Kan godt kose seg der med noe varmt i koppen og gode varme klær...

GOD JUL til deg og din familie!

Beth sa...

For en utrolig koselig uteplass du har laget i stand? Kan godt kose seg der med noe varmt i koppen og gode varme klær...

GOD JUL til deg og din familie!

Anonym sa...

Så fint du har gjort det ute - der ble det koselig. Håper 2012 blir et fint år for deg og dine, så må du la meg høre fra deg om jeg skal shoppe for deg på nyåret ; )
God, varm juleklem fra meg.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ønsker deg og dine en riktig god jul!
Klem

mormor sa...

ønsker deg og dine ei trivelig jule/nyttårshelg!

Anne på landet sa...

Kloke ord til ettertanke og varme gode bilder og skjønne kranser..

TAKK for at du deler.
Gode Juledager ønskes deg videre.

Klem fra Anne.

Gry sa...

Så fint og julepyntet!
Ønsker deg flotte romjulsdager!: )

Inger Marie sa...

Hei:))
Jeg snublet innom her...og duuu så mye fint du viser....og inspirerende bilder:))
Jeg har lagt meg til som følger ( håper det er ok..)og gleder meg til å se mere i året som kommer...ønsker deg en fin nyttårshelg:))

Nikoline sa...

Ynskjer deg eit riktig godt nytt år og takkar for det gamle som snart er omme. Takk også for all inspirasjonen du gjev her i bloggeland!
Nyttårshelsing frå Nikoline:0)

Anneli sa...

Tusen takk for koselig hilsen Mona, og ikke minst takk for sist:)
Kjempekoselig å hilse på deg! Standen din var sååå nydelig <3
Terassen din ser jo ut som den er hentet fra et interiørmagasin, skikkelig lekkert :) Vi bor enda i samme leilighet,håper vi finner "vår nye bolig" i 2012 :) Her i Rønvikvn er det så mye vind rundt hushjørnene at det er vanskelig å dekorere noe særlig på verandaen.. Men noen lykter og litt grankvister har fått ligge :)
Det har dessverre blitt lite blogging i året som har gått.. Men sånn er det når man har fått en altoppslukende jobb! Hihi :)
Håper det nye året blir fint og at drømmene går i oppfyllelse.. <3
Anneliklem til deg :)