22. jan. 2012

Lykter med egg !

Heisann,håper dere har hatt en koselig helg :) Her har den vært veeeeldig rolig....god mat,og sport på tv'n.....! Og litt tid på hobbyrommet,som vanlig er,når andre ser på den flate skjermen i stua....!
Tok frem noen syltetøyglass,og litt servietter med egg og fjær. Ville ha dem litt røffe,som dere ser......og lagde en sløyfe av "strå"......oppe,rundt kanten. Ble vel ikke helt som jeg ville ha dem,da de var litt stive,og ikke så lett å forme.
Kunne jo tatt litt hamp,får se om jeg skifter.........liker ikke å irritere meg over sånne ting......
En blonde kunne også gjort kanten litt finere,og litt søtere....men det var altså ikke det jeg ville ha,denne gangen.
Duse,fine farger.......som vil passe godt inn,sammen med gåsunger,og brune påskeegg........som er under planlegging ! Mange ting på lista,som skal lages til påske,skjønner du :) Men jeg har jo veldig god tid,da......... :)
***********************
Kansje du har noen fine servietter,som du kan bruke.....? Og kansje noen tomme glass...... ? Her kastes aldri noen,og derfor har jeg ganske mange lykter,igrunnen.....allt fra rosemønster,til nisser.......og nå,altså egg og fjær !!! Kos deg da,og ha en ny,fin uke......snart er det jammen ny måned,hvor ble det av den laaaaaaaange januaren...? Det går fort,mot dryppende istapper i solveggen...mmmmmmm :)

7 kommentarer:

farmor sa...

Disse ble jo kjempefine. Har samlet på mange fine servietter og skjønner jo at jeg må drodle litt over hvordan de kan brukes, her er det bare fantasien som setter grenser. Jegvtitter inn til deg igjen. Farmor

Bringen Blomster sa...

Så fine lykter :) Kjøper stadig inn hobbyting og jeg har bestandig mange planer , men jeg gjennomfører ingen :) Nøyer meg heller med å se på hvor dyktig du er :)
Ha ei fin uka :)
-synnøve-

mormor sa...

her er det som vanlig myyyye fint,og mange gode ideer!;) ha ei fin uke!

lavendel mio sa...

Wow...så fine lykter du har laget!!
Slike servietter har jeg liggende:)
Kjempefint med hamp rundt lyktene:)
Ønsker deg en fin uke, klem Hanne

Anonym sa...

Takk for titten. Super fin blogg som jeg titter innom og kooooser meg med vettu :)

Kristins Hus sa...

Hei!
Takk for hyggelig hilsen:-)
En fin blogg du har, ser ut som du driver me dlitt av hvert...og mange fine ting!
Ja, det blir kjekt å se hvordan genseren blir til slutt:-)
Kristin

VillaVårfrubakken sa...

Kjempefine, har laget utelykter på denne måten både med blad og servietter....funket fint. Her er det sol og kladt, men hvem klager så lenge det går rette veien.

Ha en fin tirsdag min venn, klem