22. jan. 2012

Spiring og fuglesang......er det beste som finns !

Det mener iallefall jeg......! Og nå er begge deler opplevd i år......og det er bare herlig ! Å høre at fuglene sitter og synger,når man våkner.....det er energibombe,det !! Jeg er vel over middels glad i småfugler.....og siden det er kaldt nå om dagen,har jeg satt opp en liten fuglekasse,og lagt litt tørrt høy,inni........vet ikke om det er lurt,men jeg håper jo på det,at de kan ligge der inne,og varme seg litt :) Ny matstasjon er kommet opp,like ved.....så jeg håper de liker seg !
Var ikke disse søte ? Ble liksom sommer,med en gang......! Lette og lage selv,er de jo også......ser for meg grov hyssing som streng,og fugler utklippt av notepapir...
Mye fint å finne,for oss fugleelskere....alle bildene kommer fra Cox & Cox,de har bare så mye fristende ! Ikke bare ting med fuglemotiv....
Hyssing og glass,er en annen fetisj.......
Og hvit keramikk er jo også vakkert......

Og en pizzafjøl er jo lekkert å servere på.......her i huset smeller vi hele formen på bordet.....ikke pent,nei ! Så denne kunne vært noe : )
**********************************
Da er tacoen fortært,og halve besetningen sover........mens jeg sitter her og lurer på noen lykter med eggemotiv.......skal/skal ikke.....? Kansje vente til imorgen.......vi får se :) Uansett kommer det nok bilder av dem,når de er ferdige : ) Ha en flotters søndag : )

1 kommentar:

Prinsesse Elin sa...

Jeg er også glad i fugler...på avstand. De synger fint og vakre å ha til pynt på veggen osv men ikke fine å ha etter seg. Spesielt måker. De kan være himla aggressive og spesielt en gang da jeg kom for nær et måke rede.

Det verste er at jeg tror de er noen sladrehanker. For etter mitt møte med måkemor, sitter liksom resten av gjengen nede ved elva å bare skuler på meg hver dag når jeg går forbi...Men de er fine som papirpynt altså:)