5. jan. 2012

Rydding er en god ting !

Vel,selve ryddingen er kansje ikke det som er morsomst her i verden,men resultatet derimot......! Det er deilig,det ! Og dette har jeg bedrevet i hele dag......kastet,kastet og kastet.........vasket,vasket og vasket ! Og nå ser jeg en ende........og i tillegg ser jeg bordplaten på hobbybordet..........den har jo vært bortgjemt under diverse saker,siden september ! Og nå hopet det seg opp,både på bordet,og i hodet........og slikt blir det kaos av !
Og få sortert saker og ting,er så godt.......man føler seg ti kilo lettere........når man ser at ting faller på plass ! Luften kjennes til og med renere i rommet......
Iblandt må man rydde opp,både i kropp og sjel,skal man komme videre......inspirasjonen min,forsvant som dugg for solen,like før jul......og jeg så for meg en jul,full av tanker som ikke var av den positive sorten. På grunn av en forferdelig kjedelig episode,med en kunde........, jeg ble bare helt oppgitt,og veldig,veldig tom......og er det egentlig enda,da saken desverre ikke er ute av verden.
Men jeg tvinger meg selv til å se fremover.......prøver å hente frem et snev av vårinspirasjon,til nye prosjekter. Så dagen har resultert i sorteringer,både i,og utefor kroppen..... Har man litt for mange hobbyer,ja da samler man jammen på mye rart........som kansje kan komme til nytte,en vakker dag :)
Kurver er geniale saker........og jeg har mange av dem :) Plastbokser er vel og bra,men vakre kan man vel ikke si at dem er......! Men jeg har mange av dem også,altså.......selv om kurv er mye mere inspirerende på et hobbyrom.......man liker jo å omgi seg med vakre saker ;)
Likte så godt disse runde ! Allt kommer fra Pottery Barn.
************************
Jeg får fortsette med sorteringen min,nå er det allt av julehobbyer,som skal sorteres og legges i esker.....så det ligger klart til neste sesong :) Selv om jeg ikke har et snev av arbeidslyst,til å lage ting nå,så vet jeg at det kommer...........heldigvis :) Så da er det bare å utnytte ventetiden......og akkurat nå sitter jeg og ser på påsketing som ikke ble ferdigstillt i fjor.....kansje de blir ferdige i år ? Så nå vet dere ståa,dere som lurer på om jeg er i produksjonsmodus........jeg jobber med saken,og prøver å tenke positivt...... Varme klemmer fra meg.

5 kommentarer:

Turid sa...

Herlig ryddig det var her da- er ikke no ryddig person æ altså...eneste plassenæ ikke har støv - er på hjernen.. men du verden så deilig når man har tatt et tak, fikk faktisk et anfall av for mye energi , som ble tatt ut i vasking å rydding å det var etter trening - fikk et kikk av enrgi overskudd- tenker på dæ som må rydde vanskelige tanker p.g.a. problematiske opplevelser med kunder som handler av deg - huff , vet jo ikke hva som har skjedd , men trivelig er det nok ikke! Håper ting går sæ te! Ha ei flott første helg i januar.

ANNE sa...

Kjedelig med vanskelige kunder, eller hvordan det nå var...
Jeg fikk godnatt-skilt i julegave, som du har lagd. :)
Kjempefint!
Stooor gode ifrå ho Anne

Grip dagen sa...

Nå må du ikke rydde deg helt bort..!
Jeg har en feng-shui bok om rydding. Og den sier nettopp at rot tar engergi fra oss.
På syrommet mitt kan jeg ikke se bordplaten. Derfor holder jeg meg unna det rommet for tiden.
Det blir istedet strikking og hekling i stuen....
En dag skal jeg måke meg vei inn på syrommet og lage orden der igjen.
Jobben min tar mye tid. Det er travle og kreative dager. Kjempegøy! Men jeg er jo vant å ha mye hjemmetid også... Har jo litt av hvert jeg ønsker å utrette i heimen også.
På jobb er det fristelser fra morgen til kveld. Bare lekre varer! Det er en fryd å dekorere og stille dem ut. Ikke umulig at det vil bli diverse utskiftinger her i heimen også etterhvert. Det er jo som å sette bukken til å passe havresekken...
Vel, håper du finner igjen inspirasjonen. Den ligger nok der et sted - i en kasse eller en kurv. Lykke til.
Klem Marit

kaja sa...

elsket den søte saken du hadde på bildet, hvor har du fått tak i den?

Min blogg om Interiør, lopper og brukting. sa...

Vondt å høre at det er en kjedelig sitvasjon med en kunde, håper det ordner seg for deg.
Vil gjerne følge den inpirerende bloggen din hvis det er i orden?

Ønsker deg og dine en strålende helg

klemmer