7. jan. 2012

God helg : )

Jammen ikke lett å ta bilder,i denne mørketida......men jeg svirret nå rundt,og tok noen,nå i kveld......! I en jule-tom stue.........! Perleblomstene fra i fjor,har kommet frem igjen.....for og minne meg på at vi er på den rette siden av året.......hver vår er jo et nytt eventyr ! Og absolutt min årstid : )
Sjefsstolen........neida,den er ikke min.......
Masse tente lys,det er fast rituale,hver eneste dag !
Dette er nemlig stuens problemkrok........ingen mulighet for en liten lampe,engang ! Så her må noen ha sovet i timen........
Lyshusene fra Kremmerhuset,som rørleggeren kom hjem med,i fjor.........da jeg ba han om og kjøpe et lite et,som var ca 15 x 25 cm.......gjett om jeg lo,da han kom baksende inn med disse !
Brettet fikk jeg i julegave,syns det er helt nydelig............
Borte er de altfor lange gardinene,og opp kom de nye,som vi slipper å tråkke i,når vi skal sette oss til bords ! For her er det trangt,og lavere takhøyde enn resten av stuen........ Men det gjelder jo å se løsninger,gjør det ikke...... : ) Ble så lett og luftig,ser nesten ut som verandaen er en del av stuen.........på dagtid,når det er bittelitt dagslys å spore ! Julelysene lyser enda der ute..........men de gjør det jo så koselig........nesten vemodig å ta dem ned....
****************
Nei,kos dere,og nyt helgen : ) Her har vi ingen planer,bare ta det som det kommer.............kansje et loppis.......? Vi får se............ : )

1 kommentar:

Fjordheim sa...

Dei lyshusene var jo kjempefine. Skulle ønske min kjære hadde kommet hjem med noen slike. Det hadde jeg likt.
Syns det er kjempekoselig hos deg.
Tente lys i massevis. Her tennerr jeg lys og går til et annet rom og tenner flere. Når jeg da kommer tilbake til første rom er de ofte blåst ut. Jeg får da beskjed om at det ikke skal brenne lys i rom der ingen oppholder seg. Når en da har kjøkkenet i 1.etg. og tv-stua i 2.etg. så blir det noen minutter innimellom uten folk tilstede. Tror jeg må få flyttet tv'en ned.
Jaja, ha en herlig helg :)