6. feb. 2012

Ikke så mye som skal til.........

Brrrrr....en iskald helg er forbi....- 15 grader er ikke hverdagskost,for oss som bor nede i fjæra !! Kan ikke huske sist det var så kaldt.....selv pus snur i døra,og bruker inne-doen ! Og da er det kaldt,da !
Så jeg har ryddet ,og rørleggeren har fyrt i peisen ! Av en eller annen grunn,hoper det seg litt opp,i denne hjemmelagde kjøkkenbenken vår.......!! Ting blir satt der,selv om det egentlig er fullt fra før.......den rommer jo veldig mye,men en gang blir det jo fullt !! Og nå var det på tide å se hva den er lagd av........hihiiii...som du ser,her var ikke mye ledig stablingsplass........ Og når man ser godt etter,er det bare pynt og stæsj......ikke noe av det den skulle være til,nemlig avlastning for kopper og kar !! Så da ble den tømt,for rubbel og bit ....
Allt ble satt på et bord,og bruksting ble tatt frem......
Inn i hyllene kom glass,tallerkener,kakeformer,flasker,boller,mugger o.l.........
- kansje like fullt som før,men nå av ting som faktisk brukes !
Ble godt fornøyd.......og så fikk jeg jo så innmari god plass i kjøkkenskapene.......!!! For jammen blir det ikke fullt der også,etterhvert........!
Sjablongen brukes ikke til matlagingen,altså..........men den passet så godt inn :)
Ville ha litt cafe-følelse....og syns det ble ganske greit :) Vaktel-eggene er også bare til pynt.......om du lurer på det :) LITT stæsj må man jo tross allt,ha...... :)
Og et putetrekk fra H & M,inneholder ris !! Neida,jeg er kansje ikke helt god............... ;) Så noe fikk jeg da gjort i helgen,godt med en slik opprenskning,innimellom ! Neste rom,er soverommet........for det blir da jammen fullt i kleskapene også.......av både hybelkaniner og annet rusk ! Og klær,som man brukte for 15 kg siden.....!!! Jaja,noe må man jo syte for.......! Men iallefall,rydding er liksom best,etterpå........når man ser resultatet,og kan sole seg i glansen :)
********************
Senere idag, skal jeg ut og se på et Finn-funn.......gleder meg !!! Kansje må jeg frem med malingsboksen........ Kos deg så lenge :)

3 kommentarer:

Syster vit sa...

Hej, fina saker i din fina hylla.
Kram Liselott

Martilie sa...

Fiiine innebilder, formelig kjenner lunheten :)

Kald her også, men kystklima og vind er noe helt annet :)
-kommer fra Bodø..

Ha en flott dag!

Tove

Anita sa...

Hei:) Koselig blogg du har og kreative ideèr! Jeg er ny blogger å lar meg inspirere ;) Se gjerne innom meg. Anita