4. feb. 2012

Bli ny..........jeg vet det trengs...!

Ja,det gjør virkelig det........hadde Jan Thomas stikket hodet sitt,inn i min garderobe,er jeg redd det hadde blitt tynnt i rekkene,etterpå....!! Han har jo bannlyst tunikaer,og leggings.....som desverre er mine favoritter.. Jeg drømmer stadig om et Odd Molly-plagg,og denne toppen over her,syns jeg er virkelig søt !
Og disse bootsene var bare NYDELIGE.........synd de koster skjorta ! For dem kunne jeg virkelig ha tatt på meg,og følt meg vel.......
Er de ikke fine ! Sammen med yndlingsbuksen,som jeg stadig håper og komme inn i ,igjen.......den henger på en knagg,på soverommet,meget godt synlig,som en påminnelse,om du skjønner.....skulle vel egentlig hengt på kjøleskapdøra,men det ser litt for dumt ut...! Denne genseren under,likte jeg også.......er svak for hvitt og grått,for tiden......og slik hals,er det beste som finns :)
Litt rart,når man må bli 42,for å skjønne at skoene gjør hele antrekket......men hos meg er det altså slik ! Jeg har bestandig bare tatt noen som er gode og ha på,aldri noen med høye hæler......som er damete på noe vis ! Joggesko passer jo ikke til ALLT.......ikke converse heller,selv om de også er veldig gode ! Så disse under her,likte jeg godt.... ! Veldig fine,uten å være for "pyntete".....ikke sant ?
Ikke går jeg nedlesset i gull og glitter,heller......men perler er jeg glad i ! Om de er fra Gullfunn,eller fra H & M,spiller absolutt ingen rolle ! Men det kan gjerne være både søtt og røfft,samtidig.......så dette armbåndet fallt virkelig i smak !! Nydelige fargekombinasjoner.........
Og alle fristelsene fant jeg hos http://www.tintinstyle.se/ !
**********************
Ellers er det en veldig rolig lørdag ! Det blåser som bare fy,og ni minusgrader frister ikke til å gå ut,selv om det var planen....skulle jo teste mine nye joggesko,som skal ta meg med på mange trimturer,etterhvert......sånn at jeg kan gjenforenes med yndlingsbuksen....... :) Kos deg,og nyt kvelden........gleder meg til "Hver gang vi møtes",jeg ! Virkelig en dyktig gjeng !!!!

3 kommentarer:

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Stå på deg, så kommer du garantert inn i de favorittbuksene du lengter etter å ha på deg!
Jeg kom nemligen inn i en av mine som jeg ikke hadde kommet i på veeldig lenge.
Så kan JEG da kan DU også!

mormor sa...

du klarer det!når jeg klarte det!!så vi får håpe på mild og fin vår,med mange fine gå-turer;) tintinstyle har masse fint,jeg er hekta på armbånd og sko;) ha en fin-fin dag;)

Anonym sa...

Mye fint å fornye seg med her ja. Du får stå på. Her er en begynt med litt vekttrening for oppstramming. Det trengs ;) Både for egen velvære og for en rygg som må ha trening for å ikke bli for vond. Lykke til :) Ha ei fin uke. Klem fra Drammen.