28. feb. 2012

Kan man ikke strikke.......så får man lime !

Ja,jeg kan jo ikke denslags....som dere vet ! Har sett så mange fine lykter rundt om,med både strikkede og heklede "kapper" på seg......men hva hjelper det,når man er fullstendig grønn ! Så jeg tok et syltetøyglass fra Nora.....og en gardin fra loppisen,og gav meg utpå......
Ble litt tamt med bare gardinen,så jeg spanderte noen papp-blomster,og et fløyelsbånd. Ble kansje i overkant søtt,for meg.........men dere vet,man må jo prøve.......for og få ideen ut av hodet.
Mønsteret i gardinen,kommer naturligvis best frem,når lykten er tent........et dust,brunt lys.
Selvsagt ble det ikke en slik "strikke"- lykt,da måtte jeg nok tatt noe grovere,kansje med hullmønster.......en gammel strikket genser,eller noe. Men det hadde jeg ikke........loppegardiner derimot,har jeg vel dusinet av.........så det fikk bli det,denne gangen.
Limte gardinen fast med limpistol........og det gjorde jeg med båndet,og blomstene også. Veldig koselig å holde på med......mens jeg hørte på Coldplay,og drakk kaffe,ut i de små timer..... :)
Lurte på om jeg skulle lage en hanke på den,av hamp og streng,men lot det være......! For da jeg holdt på,kom jeg selvsagt på flere andre ideer,bare av å se på materialene,som lå sammen på arbeidsbordet...........at det aldri tar slutt........hihiiii :)
************************
Vi har et godt hobbyvær idag......ingen vårfeeling !!! Så da passer det jo egentlig godt,med mange kreative ideer..... Hadde tenkt og ta frem sommergarderoben,jeg.......men med julestemning på vinduene,lar jeg det ligge........! Gleder meg til den dagen,med sol og litt vind,sånn at sommerklærne kan vaskes,og henges ute,til tørk.....DA er det iallefall vår :) Sukk.............jeg får klippe og lime,mens jeg venter.... :) Kos deg,og ha en finfin ettermiddag :)

9 kommentarer:

Hulda sa...

Men, oi, så flott! Nydelig lykt ble det av glasset, båndet, gardinen og blomstene. Vakkert lys i den. :)

lavendel mio sa...

Behøver ikke å kunne å strikke, nei:) Kjempelekker lykt du har laget!!
Ha en fin kveld, klem Hanne

Ballerina sa...

Så utrolig flott den ble da!
Man tager hva man haver og vips; et lite kunstverk.....

Ruths datter sa...

Så utrolig lekker denne lykta ble. Kjempegod ide.Nydelig med lys i.
Klem

mormor sa...

så nydelig den ble!!! man tager hva man haver-,og vips-ble det til noe fint og flott;) ha en god og kreativ dag!

Grip dagen sa...

Du er jammen ikke rådløs!
Men jeg fikk et par bilder i hodet mens jeg leste innlegget ditt...
Hva om rørleggeren ber deg strikke ny lue til han? Sorry, jeg kan ikke strikke, meg jeg har stoff og limpistol. Den fikser jeg!
Og om du skulle ønske å ha et strikket trekk til lysglasset, ser jeg også at det kan gå ut over din bedre halvdel. Ser for meg at det kan bli litt trekk i ryggen om en firkantet bit at lusekoften er klippet bort...
Ja, ja. Nok bilder i hodet for denne gang.
Det er mye rart der akkurat nå. Planlegger nemlig å lage noen "stoppunkt" i butikken. Vil lage sjarmerende sommer med varer brukt på nye og sprø måter..
Og når jeg først er i gang med prosessen så sviver det hele døgnet der oppi i topplokket.
Jeg skal ta noen bilder etterhvert. Jeg har faktisk tatt på meg den jobben, for jeg synes vi bør dele inspirasjon med de andre varehusene i landet. Slike bilder blir publisert, så jeg har lov å vise dem på bloggen også.
MEN, om du skal ut å fly, så ordner jeg selvsagt guidet tur i hageutstillingen!!!
Klipp og lim og kos deg!
Her er det full vår. I morgen morgen stiller jeg med ny musikk på min mp3 og hagesaksen på lommen. En herlig tur i vårværet!
Klem Marit

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Du er jammen kreativ,nydelig lykt du har laget;) Gjelder å se mulighetene, ikke begrensningene:))Tusen takk for så koslig tilbakemelding hos meg jeg blir jo så glad:)klem Vibeke

Gry sa...

Kjempeflott lykt Mona! Hvem trenger vel å strikke når man kan male og lime og klippe... og det er du jo en mester til! Ha fine marsdager! Klem : )

Min stil sa...

Den ble rålekker. Ikke farlig å ikke kunne hekle eller strikke når man er så kreativ som du.
:) Susanne