18. feb. 2012

På mammas gamle fat.....

Bare innom,for å ønske dere alle en god helg !!!
Fastelavn-muffins........er det noe som heter det.......? Hihiiii.....idag ble de rosa,og det fallt ikke i smak hos en viss kar !!! Mye man skal høre før ørene ramler av....dette var de minst mandige kakene jeg hadde lagd noen gang....!!! Ja,- og så........?????
De ble tross allt bakt til en venninne,og noen til en kjempesnill nabodame......ikke til en MANN !!! Får kansje lage dem lyseblå neste gang........så det blir stille fra den kanten !!! Må nok øve litt mere på denne pyntingen,ser jeg jo.......men øvelse må da vel gjøre mester......!
Disse smakte jordbær...det var greit nok,men mengden av topping kunne jeg halvert(halvparten er igjen).........man kunne jammen risikere og gå i sukkersjokk !!! Så dere får unnskylde om det ser ut som jeg har spart på toppingen.......men de skulle tross allt spises ! Ikke har jeg noe fancy pynteutstyr heller,ble en plastpose med hull,og en gammel del til en kakesprøyte ! Funket det....men jeg må nok øve,ja..........det kan jo selv en svaksynt,se.....
****************
Takk for alle gode ord,om denne nydelige fargebehandlingen av hendene mine........det går fremover,tror jeg. Har ikke fått mere eksem,og blemmer.....men dette tørker veldig ut,en allerede "overstrukket" hud........så godt er det ikke !! Smører meg med Spenol,og "lilla-guffe",om hverandre........så nå har vi lilla tresleiver,lilla håndklær,lilla melkepakker,lilla vask på badet,lilla badekar..........og tredje flasken med Vademecum er tom !!!! Effektivt fjerningsmiddel........er jammen godt å ha !!! God helg,med eller uten mandige cupcakes....... :)

5 kommentarer:

LIVING sa...

Det er bare å låne i vei! Bare koselig det :)

Ha en finfin fastelavnshelg!

Stine/ Living

mocca sa...

Syns de så kjempe gode ut jeg.Er heller ikke så glad i form mye topping.En trenger ikke så mye og flott utstyr for at det skal bli fint,syns du gjorde en god jobb med pyntingen;0)

Sissel sa...

Synes de så riktig så gode ut!
Jeg er heller ikke så glad i den toppingen, spesielt hvis det er smørkrem.. Bloggen Anneli design hadde link til en topping som fristet, så det må absolutt prøves.

God helg til deg, klem fra Sissel

Fossestua sa...

Hei du :)
De som kjøpte bestefarhuset fikk aldri overta husnøkkelen og flytte inn, siden det viste seg at de slettes ikke hadde penger. De ba stadig om utsettelse, og utsettelse, men etter over 3 mnd så mamma stopp og hevet salget. Derfor blir det lagt ut på nytt nå. Hadde jeg hatt penger så skulle jeg ha kjøpt det selv. Er verdens nydeligste utsikt derfra!
Ha en fin søndag :)

Grip dagen sa...

Det passer fint å servere sukkersøte muffins når du går rundt med de lilla hendenen dine! Både et fargesjokk og et sukkersjokk på èn gang.
Jeg får vel si lykke til. -Både med hendene og maten...
Jeg er ikke glad i mye sukker. Har laget cupcakes en gang med lille-tippa. Men fikk litt avsmak når det kom til ingredienslista.
Prøver å lære barna opp til å tenke nøye over hva de spiser. De er smarte jenter og styrer heldigvis unna cupcakes nå...
Idag har nok jeg brukt helt andre enden av skalaen... I mine kanelsnurrer puttet jeg nemlig supersunne salvie-frø. Tenkte de ville bli godt kamuflert mellom kanel, vaniljekrem og hakkede mandler. Men nei. Frøene ser ut som snørr. Og denslags klarer en visst ikke å kamuflere så lett.
Eldstetippa kommer snart hjem. Tenkte å servere henne det sunne bakverk i tussmøret da...
Jeg hadde mye lesing å ta igjen på bloggen din. Jeg har travle dager og sitter nesten aldri ved pc'n lenger. Så her var det mye å kose seg med! Ha en flott uke!
Klem Marit